Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem."— Transkript prezentace:

1 Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská

2 Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem se sním rozešla. To jsem asi neměla dělat. Začal mě sledovat po škole a psal mi SMS zprávy. Pronásledoval mě na večírky a schovával se za popelnice a natáčel mě. Chtěla jsem jít na policii, ale on mi vyhrožoval. Prý jestli tam půjdu tak mě zabije. Jednou jsem šla z večeře se svým novým klukem a on nás zase sledoval. Šel za náma a pořád po nás něco házel buď šišky, třešně nebo kamínky.

3 Když jsem řekla svému klukovi že je to můj bývalí kluk tak se proti němu rozeběhl a srazil ho k zemi. Tam ho zmlátil a natrhl mu ret. Olda poté šel na policii a tam jim řekl co mu můj kluk udělal. Policie pak vyslýchala mě i mého kluka. Já jsem jim tam všechno co mi dělal řekla. Takže můj kluk neměl z toho žádný problém. Policie řekla Oldovi že má dělat veřejné práce. A já jsem měla konečně klid od něj.


Stáhnout ppt "Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google