Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy."— Transkript prezentace:

1

2 Autor: Adam Škoda

3 Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy viry, hesla a žádné jiné problémy s počítači.

4 Jednoho dne se probudil jako vždy. Jednoho dne se probudil jako vždy. Ale najednou za ním přišel jeho asistent Internet. A řekl: Ale najednou za ním přišel jeho asistent Internet. A řekl:,,Bit-mene: někdo se napojil na vládní počítač.

5 Tu vstal a řekl:,,Jdu na akci!“

6 Letěl a letěl.

7 Až se dostal k budově vlády.

8 Šel a šel.

9 Až do nejvyššího patra.

10 V nejvyšším patře byla místnost kde byl vládní počítač. V nejvyšším patře byla místnost kde byl vládní počítač.

11 Tu začal zadávat heslo. Zadejte heslo:_ _ _ _ _

12 Zadejte heslo:2 3 5 8 9

13 Špatně heslo Špatně.

14 Zadejte heslo:5 8 3 6 0 A při tom zadává ní praštil do monitoru.

15 A najednou to napsalo: Správné heslo Jupí!

16 A jak zadal to heslo zničil tím celou nepřátelskou sít a dal tomu nové heslo které řekl jen prezidentovi a předsedu vlády. A od těch dob se nikdo nepokusil ovládnout vládní počítač. A jak zadal to heslo zničil tím celou nepřátelskou sít a dal tomu nové heslo které řekl jen prezidentovi a předsedu vlády. A od těch dob se nikdo nepokusil ovládnout vládní počítač.

17 KONEC


Stáhnout ppt "Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy."

Podobné prezentace


Reklamy Google