Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány."— Transkript prezentace:

1

2 NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány a zase vás všechny najdu tam už nad plnými džbány.. Život nás hodil napospas vínu a světlému pivu poznáváme tváře ale čas už setřel nám z nich pěnu.

3 JÍT ČI NEJÍT? Jsi má květina snad i nevinná aťsi třeba bez vína Jsi má květina uhozená rodina chlévská mrva z kravína Jsi prostě třída zlatý lesk i bída s ježkem i copánkem – tak a teď mi dojdi se džbánkem!

4 DENÍČEK Vyléčils v mém srdci ránu byls mé sladké štěstí udělals však ze mne mámu protos dostal pěstí… STEREOTYP Princeznu už láska bolí princ ji pořád stírá každý den se spolu holí mají totiž oba kníra

5 ZABIJÁKOVA ÓDA Když břitvu držíš v dlani patří ti celý svět máš všechny lidi k hraní a zabil bys je hned. Při čokoládě Nestlé to masový vrah rozbalí zkus lentilkový mejdan tam nesmějí dospělí! CO POUDALA BABA FUTEŘ Princ měl těžký večer ráno sotva chodil a tak místo meče pěknou šavli hodil zbytečně se pak mnoho mil pro tři vlasy vydal děd si hlavu oholil ke skinům se přidal…

6 ROZHOVOR (podle J. Seiferta) kde bydlí víla? asi v paneláku celou noc tančí bez oddechu pak šatičky si odstrojí s mužem po boku v noci se nebojí a sousedům to nevadí? toť se ví že ano zvlášť když paří do noci ale i ráno to pak nespí, jsou nevrlí řvou že na Měsíc tu vílu vystřelí a co má k jídlu? místo kávy si po ránu dá šluka trávy; do vlasů natáčky a fouká modré obláčky a je vůbec hezká? jistě byla - bývá hezká každá když je víla ale z diska když se vrací krásná není - motá se a říhá do záhonů zvrací...

7


Stáhnout ppt "NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány."

Podobné prezentace


Reklamy Google