Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára."— Transkript prezentace:

1 Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára

2 Krtečkovy narozeniny Žil jeden krteček, který bydlel ve svém domečku, tedy krtčinci a měl plno kamarádů. Byla to myška, ježek a zajíc.byli těmi nejlepšími kamarády..

3 Tak já si počkám, jestli si vzpomenou.
2. kapitola Brzy se blížily krtečkovy narozeniny, ale připadalo mu, že jeho kamarádi nemaj o tom vůbec tušení, tak si řek: já si tedy počkám, jestli si na mé narozeniny kamarádi vzpomenou. Tak já si počkám, jestli si vzpomenou.

4 3.kapitola Další den pršelo a tak se krtečkovi ven do deště nechtělo. Napadlo ho, že by mohl upéct dort. Když už byl na něj nachystaný, tak si zpoměl, že všechny jeho kamarádi nemají rádi to co on. Řekl si, že do toho dortu dá vše co jeho kamarádi mají radi. To znamená: Sýr, hmyz i žížaly.

5 4.kapitola Když dal krteček do nádoby vše co chce pro své kamarády a polil pudinkem, najednou to začalo hrozně bublat a- bum, prásk, cink, pink, krach. Dort se rozletěl po celém domečku a všude byl pudink a přidané přísady. Krteček se tááááák rozbrečel, že to uslyšeli jeho kamarádi a hnedka za nim přiběhli.

6 5.kapitola Když byli u krtečka, ptali se ho, pročpak pláče. Když jim krteček ukázal ten neskutečnej bordel, jak kdyby tam bouchl granát, tak už věděli a řekli mu, že mu s tím pomůžou. Krteček byl rád že má takové pomocníky a kamarády. Nemáš zač Děkuji vám kamarádi

7

8

9

10


Stáhnout ppt "Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára."

Podobné prezentace


Reklamy Google