Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Orientace ve městě.
Nebe nad Kunraticemi aneb první zmínky z naší budky.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
CINSKE PRISLOVI.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Jen ty, Pane můj, jen tys můj štít, má sláva, ty mou hlavu pozvedáš
Nová doba nadchází Č as temna p ř ichází. Šestý rok na škole začíná Vítejte na Bradavické škole č ar a kouzel.
ČTYŘČATA. Strom v popředí se jmenuje Dřezovec trojtrnný (Gleditsia Triacanthos). Pochází ze Severní Ameriky, první výsadby u nás jsou datovány rokem 1835.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Edward Jenner se narodil v Anglii roku Jako malý chlapec se Edward zajímal o přírodní vědy. Na břehu řeky Severn trávil dlouhé hodiny hledáním zkamenělin.
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Srdce z lásky darované.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.
DEN ZEMĚ 30. dubna 2013 II. A a II. B ZŠ a MŠ Raškovice.
Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
Výlet do Brna 6.třída Zveme vás na super výlet do Brna, pojedeme vlakem cesta bude trvat 1:20 h. Půjdeme se podívat na Špilberk do věznic, pak na.
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
Samuel Beckett Čekání na Godota
IVO JAHELKA „SOUDNÍ VÝROKY“
Rezistence na antibiotika
Veš dětská Pediculus capidis.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_3.11 Tematická oblast: První pomoc, péče o zdraví člověka První pomoc při úrazu elektrickým proudem DUM – výkladový.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
Klíště Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál.
Červená karkulka Lucie Novotná.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Porthosek ? – Ještě v Třebíči.
V první části bych vás chtěl provést kytarovým světem. Uvidíte mnoho zajímavých kytar na různé styly hudby Druhů kytar je mnoho a jejich jmenování by.
Kivi hnědý.
Mírov Mírov.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
JEDEN Z TĚCHTO DNÍ Dnes jsem se vzbudil brzo, jako obvykle.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Hostinec U Zlaté Prahy Rodina Schückova z Bobrové
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Kdo je šéfem nebo vedoucím?
Kdo je šéfem nebo vedoucím?
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Příchod Slovanů, praotec Čech.
Kdo je šéfem nebo vedoucím?
Tři muži na výletě došli k velmi prudce tekoucí řece,
Běžci.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
VŠE O PENĚZÍCH..
Kdo je šéfem nebo vedoucím?.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus

NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit. Hypogryfa našli v lese dva náhodní chodci a ihned volali o pomoc. Hypogryf byl v bezvědomí a měl zlomené křídlo. Lékaři se ihned pustili do práce, ale uprostřed se hypogryf probudil, zalekl se těch spousty čarodějů a začal se vzpouzet. Mlátil křídli, kopal nohama a oháněl se zobákem. Zasáhl nejednoho ošetřovatele a těžce zranil lékaře Platónka. Hypogryf dostal uspávající sérum, byl ošetřen a převezen do ošetřovatelské stanice blízko Nakaragu. Do kouzelnické nemocnice v Nakaragu byl převezen Platónek.

KOUZLA  Locomotor mortis –svěrací kouzlo Lumos – rozsvěcí hůlku Mobilarbus – přenáší předměty Nox – zhasíná hůlku

VTIPY  Přijde strážník za náčelníkem a říká: "Pane náčelníku, tady v tomhle hlášení máte chybu. Tady máte napsáno fčela." Náčelník se podívá: "No máte pravdu, má tam být fčera."

LEKTVARY  Doušek živé smrti  Přísady:rozdrcený kořen Asfodelu, výluh z pelyňku  Příprava:Do jedenáct dní odstátého výluhu z pelyňku přidáme rozdrcený kořen Asfodelu. Dbáme přísných bezpečnostních opatření, neboť se jedná o velice silný uspávací prostředek.  Efekt:Měsíc dlouhý hluboký spánek.