Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý."— Transkript prezentace:

1

2 vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý 13. důchodce dostane důchod". Za prohození slov se tiskárna omlouvá

3 vtip2 Víš jak zabavit blonkýnku? Postav ji k zrcadlu a řekni jí, ať hraje Kámen, nůžky, papír, dokud nevyhraje

4 vtip3 Novomanžel se ptá své ženy:" Porč už půl hodiny držíš tu husu za krk?" A blondýna odpoví:"Tady je přece napsáno, třičtvrtě hodiny mírně dusíme"

5 vtip4 Číšník upozorňuje hosta, který spí na stole:" Zavíráme, prosím." "Dobře, ale nepřískejte dveřmi.

6 vtip5 Proč Mohamed dovolil svým věřícím mít čtyči ženy? Aby mohli mít zároveň ženu chytrou, krásnou,hodnou a bohatou

7 vtip6 - Pane ministře, odkud berete tolik peněz? - Z nočního stolku. - A kdo vám je dává na noční stolek? - Moje žena. - A odkud je má vaše žena? - Ode mně. - A vy je máte odkud? - Vždyť říkám, že z nočního stolku.

8 vtip7 Učitelka říká žákům: - Jak vidíte žáci, venku nám krásně sněží, co kdybychom začali s koulováním? - Ano, ano - křičí děti. - No dobře... k tabuli přijde Nováková!

9 vtip8 Víte v jaké době žijeme? V elektrické. Do práce chodíme s odporem, v zaměstnání sedíme v napětí a když se dotkneme vedení, kopne nás do zadku.

10 vtip9 V parlamentu: Nový návrh... Navrhuji navrhovaný návrh z návrhu zavrhnout! Navrhuje někdo jiný návrh? Když ne, pak po tomto návrhu navrhuji navrhovaná: Na vrch návrhů, navržených v návrzích, navrhuji Návrh o návrzích.


Stáhnout ppt "vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý."

Podobné prezentace


Reklamy Google