Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem."— Transkript prezentace:

1 Nejlepší historka z rybolovu všech dob!

2 Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem o lososech, kteří skáčou sami na palubu, ale nikdy o něčem takovém, jako je tohle. Tom Sartre sdělil novinám Sitka Gazzette, že byl na moři se skupinou rybářů na jeho 19ti metrové lodi, když si všimnul, že k jeho lodi plavali čtyři mladí jeleni. Když jeleni dorazili k lodi, začali plavat kolem lodi a zírali přímo na nás.

3 Jasně jsme viděli, že byli silně stresovaní. Otevřel jsem zadní vstup a pomohli jsme těm plachým a divokým zvířatům naloď. Za celé roky rybaření jsem nikdy nic takového neviděl.

4 Když byli konečně na lodi, zhroutili se a třásli se vyčerpáním." Toto je moje fotka zachráněných jelenů na zádi mé lodi na Aljašce Questu.

5 Zamířili jsme do přístavu Taku. Když jsme dorazili do přístaviště, první zachráněný jelen skočil na molo, podíval se na nás, jako bych chtěl říct"děkuji"a zmizel v lese. Po troše popichování a asistence ho dva další jeleni následovali, ale ten nejmenší potřeboval trochu více pomoci.„ Tady pomáhám tomu prckovi.

6 Moje dcera Anna a syn Tim pomohli poslednímu jelenovi na nohy. Nevěděli jsme, jak dlouho byli v ledové vodě či zda tam byli další, kteří nepřežili.

7 Dcera mi později řekla, že tento zážitek je něco, co nikdy nezapomene. Mám podezření, že stejný pocit měli i ti jeleni. Říkal jsem vám, divný....co?


Stáhnout ppt "Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google