SEZNAMTE SE S PROJEKTEM

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Ostrava
Advertisements

Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary :00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Ekonomika nemocnic Jihomoravského kraje ve vztahu k poskytované péči Analytická studie Nemocnice ve statistických údajích, které zpracovaly krajské.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Finanční možností svépomocných skupin
Evropský sociální fond v kontextu politiky soudržnosti Ing. Světlana Navarová, vedoucí oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV.
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Následná a akutní rehabilitace po CMP
Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
DOMÁCÍ ZDRAVOTNÍ PÉČE.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Co nám přinesl LEADER (14) Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. Lada Nevečeřalová
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Operační program RYBÁŘSTVÍ
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Aktuální krize zdravotnictví
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2014 Rehabilitačním ústavem.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Bakalářské studium 3. ročník – ošetřovatelství – prezenční 3. ročník – ošetřovatelství – prezenční 912Základy řízení 912Základy řízení 4. ročník – ošetřovatelství.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
KONTAKTNÍ SEMINÁŘ Programu CZ11 Public Health Inititatives Iniciativy v oblasti veřejného zdraví Zaměření Programu.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Jan Bodnár Deinstitucionalizace: cesty vpřed 14. – , Praha Reforma psychiatrické péče v ČR.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Péče o pacienty s cerebrovaskulárním onemocněním v ČR.
Zdravotnictví v Regionálním operačním programu Jihovýchod Ing. Erika Šteflová Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Pořízení NIS a virtualizace desktopů do Rehabilitačního ústavu Hrabyně “ realizovaném v letech 2012 až 2015 Rehabilitačním ústavem.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Název projektu: „ Rekonstrukce místních komunikací v Králově Dvoře „ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/1.1.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Rekonstrukce.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
GENEZE PŘÍPRAVY PROJEKTU IOP EU
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM
Finanční situace systému veřejného zdravotního pojištění a úhrady zdravotní péče v roce 2009 Praha, 20. listopadu 2008.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

SEZNAMTE SE S PROJEKTEM Název projektu: „RÚ Hrabyně - rozšíření a zkvalitnění přístrojového vybavení“ Registrační číslo projektu: CZ.1.06/3.2.01/02.06127 SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně - rozšíření a zkvalitnění přístrojového vybavení“ realizovaném v roce 2010 Rehabilitačním ústavem Hrabyně

Rehabilitační ústav Hrabyně RÚH je státní příspěvková organizace, přímo řízená Ministerstvem zdravotnictví ČR RÚH je odborným léčebným ústavem, je začleněna do následné péče, tu poskytuje celkem na 373 lůžkách www.ruhrabyne.cz

Rehabilitační ústav Hrabyně Součástí RÚH je detašované pracoviště v Chuchelné RÚH poskytuje komplexní rehabilitační péči s indikacemi např.: stavy po úrazech a operacích pohybového a nervového ústrojí stavy po centrálních a periferních nervových lézích stavy po interních onemocněních stavy po spinálních lézích stavy po amputacích s možností oprotézování a výukou používání protézy systémové hybné poruchy degenerativní etiologie

Rehabilitační ústav Hrabyně Lůžková kapacita RÚH: rehabilitace pracoviště Hrabyně 167 lůžek spinální jednotka pracoviště Hrabyně 40 lůžek rehabilitace pracoviště Chuchelná 166 lůžek Počet pacientů za rok 2009: rehabilitace pracoviště Hrabyně 1784 pacientů spinální jednotka pracoviště Hrabyně 76 pacientů rehabilitace pracoviště Chuchelná 1478 pacientů

Rehabilitační ústav Hrabyně Počet OD (ošetřovacích dnů) v roce 2009: rehabilitace pracoviště Hrabyně 72 217 OD spinální jednotka pracoviště Hrabyně 6 982 OD rehabilitace pracoviště Chuchelná 63 935 OD Průměrná doba hospitalizace v roce 2009: rehabilitace pracoviště Hrabyně 40,5 dnů spinální jednotka pracoviště Hrabyně 90,9 dnů rehabilitace pracoviště Chuchelná 43,3 dnů

Děkujeme za pozornost MUDr. Verner Borunský, ředitel Ing. Andrea Ruprichová, ekonomická náměstkyně Ing. Monika Čechová, koordinátor projektu www.ruhrabyne.cz

Vazba projektu na operační program Programovací období 2007 – 2013 Integrovaný operační program Oblast intervence: 3.2 Služby v oblasti veřejného zdraví Aktivita/operace: 3.2b Systémová opatření v oblasti prevence zdravotních rizik obyvatelstva a prevence sociálního vyloučení osob znevýhodněných jejich zdravotním stavem nebo věkem

Rámec – fondy EU

Financování projektu Projekt je spolufinancován Evropskou unií prostřednictvím Integrovaného operačního programu z Evropského fondu pro regionální rozvoj Dotace na projekt byla přidělena Ministerstvem zdravotnictví ČR v rámci 2. kola výzvy Celkové výdaje projektu jsou ve výši 30 mil. Kč Z toho dotace z Evropské unie činí 25,5 mil. Kč (85 %). Spolufinancování ve výši 4,5 mil. Kč je hrazena Rehabilitačním ústavem Hrabyně (15 %)

Popis projektu Cíle projektu Předmět projektu globálním cílem projektu je vybavit jednotlivá pracoviště v RÚ Hrabyně a v Chuchelné rehabilitační přístrojovou technikou odpovídající standardu kladeným v současné době na vybavenost pracovišť pro specializovanou rehabilitaci Předmět projektu projekt je zaměřen na pořízení a obnovu 47 druhů rehabilitačního přístrojového vybavení určeného k zajištění specializované komplexní léčebné rehabilitace v RÚ Hrabyně Konkrétní podpora je směrována do oblasti: elektroléčby hydrorehabilitace mechanoterapie rehabilitační ošetřovací jednotky

Časový rámec projektu Žádost podána: 17. 9. 2009 Vydání Registračního listu akce: 11.12.2009 Vydání Rozhodnutí o poskytnutí dotace: 15.12.2009 Zahájení realizace projektu: 1.1.2010 Ukončení realizace projektu: 31.10.2010 Délka realizace projektu: cca. 10 měsíců Udržitelnost – 5 let od dokončení monitorovací zprávy

Děkuji za pozornost Mgr. Luboš Rambousek EPK, s.r.o. www.eukancelar.eu

Vybrané pořizované přístroje Lokomat® System Stropní zvedací a přepravní systém Rehabilitační motorové dlahy Suchá masážní vana

Lokomat® System přístroj pro cílený lokomoční trénink s motorickým pohybem v kyčelních a kolenních kloubech funkční trénink pomáhá obnovení pohybových funkcí trénink podle aktuálních schopností pacienta Více tréninku vede k většímu úspěchu!

Děkuji za pozornost Ing. Radim Celecký HOSPIMED, spol. s r. o. www.hospimed.cz

Stropní zvedací a přepravní systém význam stropního zvedacího a transportního zařízení ROOMER HC 5200 využití systémů v práci zdravotnického personálu prvky zvedacího systému: zvedací kazeta, pacientský závěs, kolejnicový systém

Děkuji za pozornost Anna Borunská vedoucí sestra pro pracoviště Chuchelná

Rehabilitační motorové dlahy ramenní, loketní, kyčelní, kolenní jsou určeny k pasivnímu pohybu v daném kloubu a to v rozmezí fyziologického rozsahu výhody: zabraňují ztuhlosti kloubů, snižují zánět, zmírňují bolest a otok, urychlují obnovení rozsahu pohybu, poskytuje okamžitý nepřetržitý pasivní pooperační pohyb indikace: operace náhrady kloubů, fraktury, dislokace, náhrady vazů, artritidy kontraindikace: nestabilní fraktury, nerovný povrch kloubů, spastická paralýza

Suchá masážní vana přístroj s masážními tryskami, které jsou integrovány pod vodní hladinou slouží k masírování celého těla nebo jeho částí přístroj má 8 masážních variant, které lze kombinovat terapeutické účinky: zvýšení celkového prokrvení, zlepšení homeostázy, snížení svalového napětí kontraindikace: vysoký krevní tlak, vážné koronární nedostatky, otevřené rány, trombóza, arterioskleróza vysokého stádia

Děkuji za pozornost Alice Bysková vedoucí oddělení rehabilitace na pracovišti v Hrabyni

Následuje prohlídka přístrojů