Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích."— Transkript prezentace:

1 Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno
Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro Váš rozvoj.

2 Program 12,30 – 13,00 příchod novinářů
13,00 – 13,05 moderátor uvede Tiskovou konferenci, popíše její důvod , přiblíží program, představí hosty, kteří budou diskutovat 13,05 – 13,15 krátký proslov ředitele nemocnice a odhalení tabulky 13,30 – 14,00 prezentace v Modrém salonku 14,00 – 14,10 otázky a odpovědi 14,10 – 15,00 pohoštění, individuální rozhovory, prohlídky zařízení 15,00 závěr Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro Váš rozvoj.

3 Významné mezníky a klíčová data projektu
Projekt ve výši 30 mil. Kč,, z toho na nákup přístrojů celkem 29 545 000,- Kč Hradí: 85 % IOP, 15 % vlastní zdroje Realizace: Rehabilitační oddělení a Traumatologické centrum FN Brno Zahájení: Plánované ukončení: Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro Váš rozvoj.

4 Rehabilitační oddělení FN Brno
patří sice k největším v republice, ale jeho vybavení bylo doposud poměrně zastaralé a některé novější metody nebylo možno provádět vůbec prvky léčebné rehabilitace se přitom výrazně podílejí na konečném efektu léčby, snižují celkové náklady a urychlují návrat pacientů do produktivní sféry, což ve finále výrazně snižuje celkovou zátěž sociálního systému. Kvalitní zajištění rehabilitační péče bylo proto ve Fakultní nemocnice Brno, která svým nadregionálním charakterem soustřeďuje komplikované stavy, prioritou. Dokončením tohoto projektu bylo tohoto cíle dosaženo. Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro Váš rozvoj.

5 Přístrojové vybavení pořízené v rámci projektu
nákup 234 různých rehabilitačních přístrojů a pomůcek. dovybavení rehabilitační zázemí na Klinice úrazové chirurgie, na Spinální jednotce Ortopedické kliniky a lůžkové části Rehabilitačního oddělení FN Brno nová vybaveny kvalitními polohovacími lůžky, různými pomůckami jako jsou motorové dlahy, motomedy k pasivnímu i aktivnímu procvičování pohybového aparátu, závěsným systémem REDCORD Byl pořízen přístroj k nácviku chůze Locomat, který umožňuje intenzivní pohybovou terapii pacientů po poranění míchy, po mozkové mrtvici, traumatickém poškození mozku a také pacientů s jinými neurologickými poruchami. Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro Váš rozvoj.

6 Ukázky přístrojového vybavení Zařízení k nácviku lokomoce

7 Zařízení k nácviku lokomoce

8 Elektrický chodník, ergometr, vibrační plošina

9 Zařízení pro cvičení v závěsu - REDCORD

10 Motorové dlahy na cvičení kolenního a hlezenního kloubu, závěsný systém REDCORD, posilovací stroje Motomed

11 Výškově nastavitelná bradla, vertikalizační stůl, Motomed

12 Vibrační plošina

13 Děkuji za pozornost Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno“ je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.“ Šance pro Váš rozvoj.


Stáhnout ppt "Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích pohybového a nervového systému ve FN Brno Projekt „Zajištění včasné rehabilitace po úrazech a operacích."

Podobné prezentace


Reklamy Google