Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Operační program RYBÁŘSTVÍ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Operační program RYBÁŘSTVÍ"— Transkript prezentace:

1 Operační program RYBÁŘSTVÍ
projekty realizované společností Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. v období 2009 – 2010 Ing. Ladislav Štercl Kardašova Řečice,

2 Představení společnosti
Společnost Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. byla zapsána do Obchodního rejstříku u KS v Českých Budějovicích dne Od svého vzniku až do dnešního dne se téměř výlučně zabývá chovem ryb na jihočeských rybnících, které se nacházejí v oblasti Jindřichohradecka. K dnešnímu dni provádí společnost chov ryb na více než 430ti rybnících o rozloze převyšující 2700 ha.

3 Představení společnosti
Společnost je v regionu významným zaměstnavatelem. Míra nezaměstnanosti k  je v oblasti Jindřichohradecka 5,93 %. Společnost zaměstnává 52 stálých zaměstnanců (47 mužů a 5 žen).

4 Představení společnosti
Společnost Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. je svou velikostí středním podnikem. Z hlediska rozlohy vodní plochy obhospodařovaných rybníků patří mezi přední společnosti v rámci celé EU.

5 Představení společnosti
Společnost se orientuje na chov běžných sladkovodních ryb, v jejichž čele dominují veškeré věkové a hmotnostní kategorie kapra obecného (Cyprinus carpio, L.). Od roku 2004 se roční produkce veškerých sladkovodních ryb stabilizovala a pohybuje se v rozmezí 1300 – 1400 tun. Toto množství představuje cca 7% produkce z celé České republiky.

6 Po vstupu ČR do EU Od vstupu České republiky do Evropské unie se společnost aktivně zajímá o získávání podpor a dotací za účelem zajištění modernizací a investic. Získané prostředky směřují do činností spojených s chovem ryb.

7 Po vstupu ČR do EU Před současným Operačním programem Rybářství se jednalo především o Operační program Rozvoj venkova a multifunkční zemědělství Zde z osy 2, opatření 2.3 Rybářství, podopatření 2.3.2, záměru a), společnost zrealizovala celkem 18 projektů převážně investičního charakteru.

8 Po vstupu ČR do EU U prvního projektu z roku 2005 nyní došlo k uplynutí doby udržitelnosti projektu. Projekt byl podroben před uplynutím této doby kontrole orgány SZIF, s výsledkem bez závad. Do dvou let uplyne lhůta vázanosti na účel u zbývajících 17ti projektů realizovaných v rámci OP RVMZ.

9 OP Rybářství U OP Rybářství patří Rybářství Kardašova Řečice s.r.o. v rámci Osy 2 – Akvakultura - k nejaktivnějším žadatelům.

10 OP Rybářství K dnešnímu dni podala společnost celkem 43 Žádostí o dotaci z OP Rybářství, což představuje 4,95% ze všech podaných žádostí. Za období 2008 – 2010 bylo naší společnosti vydáno 35 Rozhodnutí o dotaci, což představuje 7,40% ze všech rozhodnutí vydaných Řídícím orgánem OP Rybářství.

11 Přehled žádostí

12 Vybrané realizované projekty
Nákup traktoru s vybavením Nákup traktorbagru

13 Vybrané realizované projekty
Přípojný pracovní stroj… Elektropřípojka pro rybník Shouralý

14 Vybrané realizované projekty
Malotraktor 2010 Dvounápravový vlek

15 Vybrané realizované projekty
Velký sklápěč 2010 Pořízení sítí

16 OP Rybářství 2007 - 2013 Děkuji za pozornost Ing. Ladislav Štercl
Ing. Ladislav Štercl výrobní ředitel společnosti kontakt:


Stáhnout ppt "Operační program RYBÁŘSTVÍ"

Podobné prezentace


Reklamy Google