Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, 26.2.2010 „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Školení úspěšných žadatelů o dotaci 2. Výzva MAS.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Dotace pro oblast chmelařství z Programu rozvoje venkova
Pravidla pro žadatele I.3.2. Zahájení činnosti mladých zemědělců
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Povodně 2010 Realizace převodu státních pozemků ze správy PF ČR do vlastnictví obcí nebo fyzických osob postižených povodněmi roku 2010, za účelem výstavby.
Hlášení změn v rámci projektů PRV Eva Šípová, MAS Labské skály – březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Hotel Bohemia + Regent Třeboň 8. února 2011 Možnosti získání dotací z Prgramu rozvoje venkova (PRV) Postup při realizaci projektu Evropský zemědělský fond.
III.1.1 Diverzifikace činností nezemědělské povahy.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
III Občanské vybavení a služby ÚZPI dne 18. října 2007.
Dotační možnosti podporující diverzifikaci zemědělských činností
Program rozvoje venkova ČR OSA III
Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/
ROP NUTS II SEVEROVÝCHOD
III.1.3 Podpora cestovního ruchu ÚZPI dne 18. října 2007.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Příprava rozpočtu a řízení projektu Prusinovice, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
I.1.3 Přidávání hodnoty zemědělským a potravinářským produktům ÚZPI dne 18. října 2007.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
I.3.1 Další odborné vzdělávání a informační činnost ÚZPI dne 18. října 2007.
III.1.2 Podpora zakládání podniků a jejich rozvoje ÚZPI dne 18. října 2007.
III.3.1 Vzdělávání a informace ÚZPI dne 18. října 2007.
Pravidla pro žadatele I.1.1. Modernizace zemědělských podniků.
III Obnova a rozvoj vesnic ÚZPI dne 18. října 2007.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
III.1.1 Diverzifikace činností nezemědělské povahy ÚZPI dne 18. října 2007.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Místní akční skupina Boskovicko PLUS, o.s. Školení úspěšných žadatelů z 1. Výzvy 2013 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období Ing. Slavomír Ladislav Vacík.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 6/ Petr Chroust Hana Švarcová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
1 Strategický plán Leader Partnerství venkova – Prosperita regionu Zadávání zakázek – výběrová řízení v rámci LEADRU a PRV Evropský zemědělský fond pro.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Schválením žádosti projekt nekončí
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Druhy kontrol projektu:
Setkání regionálních výrobců
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
1. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
Seminář pro žadatele a příjemce výzvy MAS Karlštejnsko, z.ú.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme a Rozvíjíme Venkov – SMARV PRV ČR III /005/3310a/672/001141

Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“

Povinné přílohy při podání žádosti o dotaci  V případě, že projekt podléhá řízení stavebního úřadu, pak pravomocné a platné stavební povolení nebo ohlášení stavby nebo jiné opatření stavebního úřadu, na jehož základě lze projekt realizovat – originál nebo úředně ověřená kopie  Projektová dokumentace předkládaná k územnímu nebo stavebnímu řízení v případě územního nebo stavebního řízení k předmětu projektu v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů a příslušnými prováděcími předpisy – prostá kopie  V případě ohlášení stavby je povinnou přílohou stavebním úřadem ověřená projektová dokumentace připojená k ohlášení stavby – prostá kopie.  V případě, že pro realizaci projektu není třeba stavební povolení nebo ohlášení stavbynebo jiné opatření stavebního úřadu, pak čestné prohlášení žadatele (doporučuje se toto čestné prohlášení zkonzultovat se stavebním úřadem nebo si vyžádat stanovisko stavebního úřadu, že na daný projekt není zapotřebí stavební povolení, ohlášení ani jiné opatření stavebního úřadu) – originál nebo úředně ověřená kopie „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“

 Půdorys stavby/půdorys dispozice technologie v odpovídajícím měřítku - pokud není přílohou projektová dokumentace předkládaná k územnímu nebo stavebnímu řízení nebo k ohlášení – prostá kopie.  Katastrální mapa s vyznačením lokalizace předmětu projektu v odpovídajícím měřítku, ze které budou patrná čísla pozemků, hranice pozemků a měřítko mapy – prostá kopie. Povinné přílohy při podání žádosti o dotaci

Povinné přílohy při podpisu dohody „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“  Výpis z obchodního rejstříku nebo jiné osvědčení právního statutu, které je v souladu s definicí příjemce dotace a není starší než 3 měsíce k datu podpisu Dohody. V případě obcí a svazků obcí ne starší než originál nebo úředně ověřená kopie.  Doklad o vedení (popř. zřízení) bankovního účtu ve vlastnictví žadatele, na který bude žadateli poskytnuta dotace – prostá kopie.  Potvrzení finančního úřadu, že žadatel má vypořádány splatné závazky vůči finančním úřadům, ne starší než datum zaregistrování Žádosti o dotaci - prostá kopie.

Povinné přílohy při podání průběžné žádosti o proplacení „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“  Účetní/daňové doklady související s realizací projektu (faktury, paragony) - originál nebo úředně ověřená kopie  Doklad o uhrazení závazku dodavateli (např. výpis z bankovního účtu vč. smlouvy o vlastnictví účtu; pokud je úhrada prováděna z jiného účtu, než který je uvedený v Dohodě, pokladní doklad, na kterém oprávněná osoba potvrdí příjem hotovosti) – prostá kopie  Dokumentace k zadávacímu řízení podle Seznamu dokumentace k zadávacímu řízení, který příjemce dotace obdržel při podpisu Dohody  Soupisky účetních/daňových dokladů ke způsobilým výdajům – originál.  V případě věcného plnění: stavební práce - stavební deník, rozpočet podle katalogu cen stavebních prací RTS, a.s., Brno – prostá kopie

Povinné přílohy při žádosti o proplacení „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“  Účetní/daňové doklady související s realizací projektu (faktury, paragony) – originál nebo úředně ověřená kopie, (možno vrátit příjemci dotace)  Doklad o uhrazení závazku dodavateli (např. výpis z bankovního účtu vč. smlouvy o vlastnictví účtu; pokud je úhrada prováděna z jiného účtu, než který je uvedený v Dohodě, pokladní doklad, na kterém oprávněná osoba potvrdí příjem hotovosti) – prostá kopie  Položkový rozpočet projektu rozdělený do jednotlivých kategorií dle číselníku způsobilých výdajů. V případě stavebních prací soupis stavebních prací s výkazem výměr a položkový rozpočet správně rozdělený do odpovídajících kódů způsobilých výdajů  V případě nákupu stavby/pozemku, jako způsobilého výdaje, kupní smlouva, ne starší 12 měsíců k datu podání žádosti, zároveň však ne starší než originál nebo úředně ověřená kopie (možno vrátit příjemci dotace)  V případě nákupu strojů a technologií technickou dokumentaci k výrobku s dokladem o posouzení shody – ES prohlášení o shodě – prostá kopie

Povinné přílohy při žádosti o proplacení  Kolaudační souhlas nebo oznámení stavebnímu úřadu o užívání stavby podle zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů nebo povolení ke zkušebnímu provozu - originál nebo úředně ověřená kopie (možno vrátit příjemci dotace), nebo čestné prohlášení příjemce, že pro užívání stavby dle daného projektu není v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb. kolaudační souhlas ani oznámení zapotřebí – originál  V případě věcného plnění: stavební práce - stavební deník, rozpočet podle katalogu cen stavebních prací RTS, a.s., Brno – prostá kopie  Dokumentace k zadávacímu řízení podle Seznamu dokumentace k zadávacímu řízení, který příjemce dotace obdržel při podpisu Dohody. Formuláře jsou zveřejněny na internetových stránkách SZIF  Soupisky účetních/daňových dokladů ke způsobilým výdajům - originál. Formuláře jsou zveřejněny na internetových stránkách SZIF „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“

Děkuji za pozornost Ing. Miloslava Hrušková Tel E-mial: „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“