1992 - 2013. Takhle jsme v roce 1992 za č ínali  ne všichni ještě tehdy měli horské kolo, tak jich několik zakoupil a na závody zapůjčil majitel hotelu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.
JUDISTA ROKU 2008.
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
Song Presentations. L12 nová slova Stupňování přídavných jmen viz: worksheet na webové stránce.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-.  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou.
JÁ A MOJE ŽENA.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Letecký pohled na část města ZAJÍMAVÉ OBJEKTY a PAMÁTKY ve Velké Bíteši Snímky Vladimír Hudec Srpen 2011 Grafická úprava Antonín Jirušek.
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
Moje třída.
AC Praha 1890 pořádá. 18.ročník terénního závodu.
Žacléřská HALDA 2014 II. ročník neoficiálního mistrovství ČR těžařů o pohár Těžební unie v cross-country MTB PŘEDSTAVENÍ.
2014 ABOUT US. ,,Chov je jako nekonečná cesta-vždy na ní najdeš něco nového a nikdy nedojdeš do cíle.´´
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
NEJSLAVNĚJŠÍ SJEZDAŘI
Judo Sokol Praha Vršovice
Nominace na OSKARY Chebského poháru 2013.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření:
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Moji nejlepší kamarádi
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
Školní vzdělávací program,,Přírodou ke vzdělávání‘‘
ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana
ČEŠTÍ LYŽAŘI - KLASICI.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Rychlost měření a výpočty 7. třída Mgr. Zuzana Holemá-Skřivánková ZŠ, Liberec, Na Výběžku 118, p. o. vytvořeno: 12. září 2012 EU – peníze školám CZ.1.07/1.4.00/
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
BOBY.
SVĚTOVÝ POHÁR V KLASICKÉM LYŽOVÁNÍ. HISTORIE Světový pohár je dlouhodobá soutěž, kterou organizuje mezinárodní lyžařská federace FIS Jedná se o každoroční.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Mapa webových stránek SSK Kolín Hlavní strana Střelci Střelci Střelci Trenéři Trenéři Trenéři Informace Informace Informace Historie Historie Historie.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Vehikl Tour 2015 v sobotu 12. září 2015 proslulého závodu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Adéla Harenčáková 7. třída
Malé zimní dovádění Teplice nad Metují
VÝVOJ OLYMPIJSKÝCH HER
Věta se skládá ze slov Název školy
Naše třída II.PŠ 2013/2014.
Vítejte u demíčka, které by Vás mělo seznámit se systémem zkráceného Double KO Původně měla být tato prezentace ve Flashi, ale to bylo nad moje síly :-(
Život na vesnici VY_32_INOVACE_2_DĚJEPIS_10_ŽIVOT NA VESNICI
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
SLOVENSKO 2018.
Jarní úklid s Fabrikamem Již 10 let
Transkript prezentace:

Takhle jsme v roce 1992 za č ínali  ne všichni ještě tehdy měli horské kolo, tak jich několik zakoupil a na závody zapůjčil majitel hotelu Bílý Kůň…  poslední sobotu v září se v Lokti konávala Václavská pouť, počasí na konci září bývalo pěkné, pro naše závody to platilo taky…

Rok 1993  Byl to druhý ročník, protože ten 0-tý byl vlastně první  V pionýrských dobách závodu se přilby ještě nenosily, protože i profíci v té době taky přilby ještě nenosili  Kola byla ještě bez odpružení  Mnozí tehdejší dorostenci jsou dnes mezi veterány

 Asi tomu nebude nikdo věřit, ale na předchozím snímku, který byl pořízen při předávání cen v hotelu Bílý kůň v roce 1995 je tím nejmenším z dekorovaných FRANTIŠEK RABOŇ, dnešní úspěšný profesionál  Na dalším snímku je jeho otec stejného jména, bývalý skvělý dráhař a vždy elegantní závodník

Martin Laciak Lukáš Kopecký Pavel Štícha Filip Eberl Nutno dodat, že časy Filipa Eberla nelze srovnat, neboť se poslední ročníky jely po nové trati, delší, po lesní silnici, starší ročníky se jezdívaly po pověstné louce, často těsně před závodem rozryté divokými prasaty…

Na srandu jsem tady já!!!  pořadatelé měli tajnou dohodu s mistrem posledních míst Michalem Stránkým, zvaným Kočkin  v této dohodě byly ujednány ztrápené grimasy trápícího se mistra…  „Není umění vyjet kopec co nejrychleji, ale umění je se co nejvíc prošít!“(Mistr)

P ř ehled nejlepších č as ů v mezidobí  nejlepší čas později překonal a dodnes drží Martin Laciak  na seznamu nalezneme i jistého LUKÁŠE BAUERA – je to shoda jmen, nebo je to opravdu pozdější reprezentant v běžeckém lyžování?