Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív."— Transkript prezentace:

1 SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná bude potřeba zrušit zaškrtnutí u možnosti Na velikost papíru v dialogovém okně Tisk (v rozevíracím seznamu Snímky na celou stránku). Přečtěte si pokyny k tiskárně týkající se oboustranného tisku. Pokud chcete změnit obrázky na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní obrázek. Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti. Tuhle novou profesionální brožuru můžete použít rovnou tak, jak je, nebo ji jednoduše přizpůsobit. Na další stránku jsme přidali pár podobných tipů, které vám pomůžou začít. (Pokud chcete v brožuře nahradit fotky, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Vložit obrázek v zástupném textu a vložte vlastní fotku.) Firemní brožura Sem se hodí stručný popis nebo motto vaší společnosti. [Název společnosti][Ulice][Město, PSČ, země] [Jméno příjemce] [Adresa] [Město, PSČ, země]

2 Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná bude potřeba zrušit zaškrtnutí u možnosti Na velikost papíru v dialogovém okně Tisk (v rozevíracím seznamu Snímky na celou stránku). Přečtěte si pokyny k tiskárně týkající se oboustranného tisku. Pokud chcete změnit obrázky na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní obrázek. Přizpůsobte vlastním potřebám Pokud si myslíte, že dokument, který vypadá takhle dobře, je těžké naformátovat, pak vás vyvedeme z omylu! Zástupné texty v této brožuře už jsou naformátované. Vlastní text zadáte pouhým kliknutím. Co do takové brožury zahrnout? Tohle je ideální místo, kam napsat cíle vašeho podnikání. Na stránce vpravo můžete shrnout, čím vyčníváte nad konkurencí nebo třeba napsat stručný příběh nějakého vašeho úspěšného projektu. (Nezapomeňte taky vybrat pár fotek, na kterých ukážete, co vaše firma umí nejlíp. Fotky by vždycky měly čtenáře uchvátit.) Sem můžete napsat odrážkový seznam vašich produktů, služeb nebo hlavních výhod spolupráce s vaší společností. Nebo prostě shrňte své přednosti v několika stručných odstavcích. Nezapomeňte se zmínit o tom, co je pro vaši nabídku specifické, a o tom, co vás odlišuje od konkurence. „Nestyďte se! Ukažte všem, jak jste úžasní. Tohle je ideální místo pro pochvalná doporučení od zákazníků.“ - Helena K., Znojmo Víme, že o tom, jak je vaše firma úžasná, dokážete vykládat třeba několik hodin. (A nedivíme se vám – firma je to skvělá!) Protože ale musíte být struční a výstižní, podívejte se na návrhy, které byste mohli použít… Vlevo můžete zkusit shrnout výhody oproti konkurenci a tady uprostřed krátce shrnout dosažené úspěchy u klientů nebo některé pozitivní reference. Pravá strana této stránky je jako stvořená pro souhrn klíčových produktů nebo služeb. Zaměřte se na to, co děláte nejlíp. Naše produkty a služby Sem napište svou stručnou upoutávku. Představte si, že máte na prezentaci svých produktů nebo služeb jenom pár vteřin – co byste řekli? Klíčoví klienti Tady byste mohli zmínit vaše nejdůležitější klienty: Kontakt Velká, významná společnost Opravdu známá společnost Velmi zajímavá společnost [Název společnosti] [Ulice] [Město, PSČ, země] [Telefon] [E-mailová adresa] [Webová adresa]


Stáhnout ppt "SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív."

Podobné prezentace


Reklamy Google