Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu."— Transkript prezentace:

1 Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.

2 www.ucebna.net Do učebny se přihlašte svým Uživatelským jménem a Heslem.

3 Stav Vašeho účtu je uveden v učebně vlevo nahoře. Vyberte si kurz, Který chcete studovat a klikněte na jeho název.

4 Nejdříve se do kurzu zapište.

5

6 Zaškrtněte souhlas se zapsáním do kurzu a klikněte na Dokončit.

7 Vraťte se do učebny, klikněte na příslušný kurz a pokračujte ve studiu.

8

9 Přečtěte a prostudujte text kurzu a potom klikněte na test. Vaše jméno je vždy vpravo nahoře.

10 Test vám nabídne 5 otázek a vždy je jedna odpověď správně. Pro úspěšné složení je třeba zodpovědět správně alespoň 4 otázky.

11 Po ukončení odpovědí klikněte na Odeslat a ukončit. Nepodaří-li se Vám odpovědět správně, můžete test opakovat kolikrát chcete.

12 Máte-li test úspěšně za sebou, klikněte na Vystavit potvrzení. Potvrzení si vystavte vždy, aby se uložilo aktuální datum.

13 Potvrzení je uloženo v učebně s datem vystavení. Můžete si ho uložit do svého počítače nebo vytisknout. Potvrzení je plnohodnotným dokladem pro přidělení kreditů za e-learningový kurz. uložit vytisknout

14 Děkujeme za pozornost a přejeme hodně úspěchů. Tým SestraIN


Stáhnout ppt "Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu."

Podobné prezentace


Reklamy Google