Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama."— Transkript prezentace:

1 Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama

2 Můžeš poznat svou skutečnou osobnost
Můžeš poznat svou skutečnou osobnost!!! Dostaneš jen 4 krátké otázky, ale výsledek Tě velmi překvapí. Neoklam sám sebe jen proto, že jsi zvědavý na výsledek! Pokračuj stlačením Enter…

3 Tvoje mysl a Tvoje pocity vytvářejí padák, z kterého máš najvětší užitek, když ho otevřeš.   Budeš sa dobře bavit, ale jen tehdy, když přesně dodržíš návody   Nepodváděj!!! Pokračuj stlačením Enter….

4 PŘED ZAČÁTKEM SI COKOLIV PŘEJ !!!
Napíš svoje želanie na papier a pokračuj stlačením Enter...

5 Odpověď napíš v uvedeném pořadí!
Upozornění !!! Odpověď napíš v uvedeném pořadí! Jsou jen 4 otázky, ale když se podíváš předem na výsledky, Tvoje odpovědi nebudou pravdivé!!! Takže ani náhodou nekoukej na výsledky!!! Pokračuj stlačením Enter….

6 Vezmi si pero a papír a na ten napíš svoje odpovědi!
Na konci testu je budeš potřebovat. Tento test velmi prozradí o Tvé skutečné osobnosti. Na otázky odpověz na základe Tvých pocitů !!! Pokračuj stlačením Enter….

7 Tvojí odpověď napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!
1. otázka Uvedené druhy zviřat uspořádej do pořadí tak, jak se Ti líbí! Kráva Tigr Ovce Kůň Prase Tvojí odpověď napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!

8 Odpovědi napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!
2. otázka K následujícím slovům přiřaď jednu vlastnost, která Tě napadne ve vztahu s uvedeným slovem!! (např.: Kůň = rychlý) a.) Pes b.) Kočka c.) Potkan d.) Káva e.) Moře Odpovědi napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!

9 Odpovědi napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!
3. otázka Mysli na takové lidi, kteří Tě znají a ztotožni je s následujícími barvami!! (Ke každému člověku přiřaď jen jednu barvu!) a.) žlutá b.) oranžová c.) červená d.) bílá  e.) zelená Odpovědi napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!

10 4. otázka Na závěr napiš svoje oblíbené číslo a svůj oblíbený den v týdnu ! Odpovědi napiš na papír a pokračuj stlačením Enter !!!

11 Skončil si??? Prosím Tě, ujisti se v tom, že jsi na otázky odpověděl úpřímně a že odpovědi odrážejí skutečnost !!!!

12 Poslední šance.... Chceš-li si znovu prohlédnout Tvoje odpovědi, dej “Esc“ a spusť znova prezentaci! Všechny Tvoje odpovědi jsou v pořádku ??? Tak potom pokračuj stlačením Enter….

13 Teď se můžeš podívat na výsledky.
Ale ješte předtím: Zopakuj si Tvoje přání!!! Napiš ho na papír a pokračuj stlačením Enter !!!

14 Výsledek: 1. otázka Tato otázka zodpovídá na to, co má v Tvém životě přednost:
Kráva = KARIÉRA Tigr = HRDOST Ovce = LÁSKA Kůň = RODINA Prase = PENÍZE Napiš na svůj papír vedle názvů zvířat uvedené výrazy! Tebou vytvořené pořadí ukazuje to, co je v Tvém životě na kterém místě zařazené. .... pokračuj slačením Enter !!!

15 2. otázka Popis psa: TVOJE OSOBNOST Popis kočky:
Osobnost Tvého (Tvojí) partnera (partnerky) Popis potkana: Osobnost Tvého nepřítele Popis kávy: Ukáže, jaký jsi v posteli. Popis moře: Ukáže, jaký život žiješ. Výsledky napiš vedle vlastností a pokračuj stlačením Enter !!!

16 3. otázka Žlutá: Tento člověk na Tebe nikdy nezapomene. Oranžová:
Oranžová: Tohoto člověka považuješ za nejlepšího přítele. Červená: Tohoto člověka máš opravdu rád(a). Bílá : Tento člověk je Tvůj duševní spřízněnec . Zelená: Na tohoto člověka se budeš pamatovat po celý Tvůj život. Výsledky napiš vedle jmen a pokračuj stlačením Enter !!!

17 4. otázka Pošli tento test alespoň tolika lidem, jaké je Tvoje šťastné číslo, a Tvoje přání se splní v ten den, který jsi napsal(a), jako Tvůj oblíbený den v týdnu. Tento test připravil: Dalai Lama V roku Millénia. Porozmýšlej trochu o tomto všem! Stlačením Enter ukonči...

18 Koniec… Tento e-mail nevymaž, ale do 96 hodín pošli ďalej.
Budeš fantasticky prekvapený. Je to pravda !!! …aj vtedy, keď Ty tomu neveríš !!!! Koniec…


Stáhnout ppt "Test osobnosti Zpracoval : Dalai Lama."

Podobné prezentace


Reklamy Google