Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Malé zimní dovádění Teplice nad Metují 18. 2. 2017.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Malé zimní dovádění Teplice nad Metují 18. 2. 2017."— Transkript prezentace:

1 Malé zimní dovádění Teplice nad Metují

2 Historicky první Malé zimní dovádění se konalo na zámečku Bischofstein v části Teplic nad Metují zvané Skály. Kromě všech 14 obcí Broumovska se akce zúčastnil i tým DSO Policka, který velmi sympaticky zastupoval tým ze Žďáru nad Metují.

3 Samotné soutěže se zúčastnilo 15 šestihlavých družstev, kde musely mít zastoupení dvě ženy, dítě do 12 let a jeden člen týmu musel být ročník 1967 a starší.

4 Soutěžilo se v  netradičních disciplínách: hod bramborou
do kyblíku, štafetový sjezd na pytli, otáčení se na lyži, variace biatlonu – střelba ze vzduchovky, jízda zručnosti na traktorové duši, chůze zručnosti 4 osob na jednom páru lyží, „šibování mašinky na Hejtmánkovickém nádraží“.

5 Celkové umístění, které snad nebylo až tak podstatné, dopadlo takto: poslední neskončil žádný tým, protože se našla shoda na místě předposledním, domácí uzavřeli první třetinu startovní listiny a na medailových pozicích to bylo takto – 1. Božanov, 2. Vernéřovice, 3. Adršpach. (výsledková listina na dalším snímku)

6

7 Vlajky zúčastněných obcí…

8 Tady je naše sestava…

9 Nástup všech soutěžních týmů

10 Zapálení olympijského ohně

11 Fotky ze samotného zápolení…

12

13

14

15

16 Převzetí diplomu a cen…

17 Doprovodný program zajistili členové Musher clubu z Červeného Kostelce, jejichž psí spřežení trpělivě vozila zájemce o netradiční zážitek. Své umění prezentovali a drobné výrobky byly k mání u dvou výhní uměleckých kovářů. Sokolníci z Trutnova předvedli několik dravců a hajný městských lesů se pochlubil nejenom moderní technikou, kterou město Teplice n.M. postupně nakupuje pro svou hospodářskou činnost.

18

19

20 Pavel Souček s fotogenickým hřebcem představili tradiční dovednosti při manipulaci s kládami a ještě povozili mnohé zájemce, především malé děti. Atmosféru celému podniku dávala hudba, kterou pouštěl místní DJ Jarda Dušek a chybět nemohlo ani skvěle připravené občerstvení z dílny „zámeckých“ kuchařů.

21

22 A co říci závěrem? Poděkovat všem za velice příjemné zážitky a říci to, že se těšíme na další zápolení, tentokrát letní, které se bude konat v Meziměstí.


Stáhnout ppt "Malé zimní dovádění Teplice nad Metují 18. 2. 2017."

Podobné prezentace


Reklamy Google