Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil."— Transkript prezentace:

1 S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil na malé čtyřkolce objemu 50ccm. Když jsem poprvé zahlédl motocykl, okamžitě jsem se do toho zamiloval. Pak jsem k Vánocům dostal svou první motorku. Tím byla Yamaha 85ccm. Na ní jsem jezdil 3 roky, po ošklivém pádu jsem ale musel motosport přerušit. MOTOKROSOVÉ ZAČÁTKY

2 První zranění Moje první zranění se stalo na trati v Bělé pod Bezdězem. Tehdy jsem špatně najel na hranu skoku, ve kterém byla díra, a já jsem do ní najel, a motorka mě vykopla. Po dopadu na zem jsem si zlomil nohu a naštípl páteř. Toto zranění mě na rok zabrzdilo.

3 Po dlouhé době, kdy jsem marodil, a musel jsem posílit páteř a hlavně nohu, jsem nastoupil do silnější kubatury 125ccm. Bylo to hrozné, po takové době zase na motorce a ke všemu se dostávat zpět, kde jsem byl. Ale šlo to rychleji než jsem si myslel. Tři závody, několik tréninků a tvrdá zimní příprava mi pomohly se dostat tam, kde jsem výkonnostně byl.

4 Úspěchy ve třídě 125 ccm 2013 – 4. místo v krajských pohárech 2013 – 8. místo na MMČR juniorů 2014 – 2. místo ve Středočeském, Ústeckém a Plzeňském kraji 2014 – 6. místo na MMČR juniorů

5 Díky silnější motorce jsem se naučil základy, jak ovládat motocykl a jaké to je se postavit na opravdový start mezi ostřílené závodníky. Po necelých 3 letech závodění na této motorce jsem přestoupil do ještě silnější kubatury 250ccm. Jde o motocykly, na kterých už jezdí zkušení jezdci. Jak to šlo dál?

6 Přestup na silnější motocykl PŘESTUP NA SILNĚJŠÍ MOTOCYKL, O KTERÉM JSEM SI MYSLEL, JAK TO BUDE STRAŠNÉ, NAOPAK. KDYBYCH MĚL SROVNAT TENTO MOTOCYKL S PŘEDCHOZÍ, TAK TENTO STROJ JE, LÉPE OVLADATELNÝ, JE TO O DOST RYCHLEJŠÍ MOTOCYKL A JÍZDNÍ VLASTNOSTI A OVLÁDÁNÍ MOTOCYKLU JE O NĚČEM JINÉM. NA TOMTO MOTOCYKLU JSEM ODJEL UŽ SVÉ PRVNÍ 4 ZÁVODY NA TOMTO STROJI.

7


Stáhnout ppt "S motokrosem jsem začal v 10 letech. Do tajů tohoto sportu mě zasvětil můj otec, který mě vzal v necelých devíti na první motokrosovou trať, kde jsem jezdil."

Podobné prezentace


Reklamy Google