Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX."— Transkript prezentace:

1 X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX

2 Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX

3 Historie: X-cup a jeho první oficiální závod začal roku 2002 kde byla velmi nízká účast jezdců. Závody začala pořádat česká freestylová asociace. V roce 2005 se odjíždí všechny discipliny (street,flatland,dirt)

4 Rok 2006 Patří k nejlepším ročníkům. Vše začíná ve Frýdku – Místku 1.7.2006 což je rodné město Honzy Janečky Honzy Martínka atd. Přes krutý déšť se závod dočká obrovských úspěchů. Zde se poprvé ukazuje parta s názvem LiveStyle BMX která postupně dobývá freetsylovou scénu svým stylem.

5 Frýdek Místek První závod seriálu X CUP 2006 vyhrál ve Frýdku Místku Jan Janečka před Michaelem Beranem a Jakubem Skupinem. Vítěz kategorie Experts se stal Patrik Ručka. Druhé místo získal David Neuman a třetí pak David Kadlíček.

6

7 Nový Bydžov Dnes se odjel další ze závodů seriálu X CUP 2006. Mistrem ČR v disciplíně minirampa se pro rok 2006 stal zaslouženě Michael Beran. Druhé místo získal Jan Martínek a třetí místo pak Dan Miler. V kategorii experts si první místo odnesl Patrik Ručka před Davidem Neumannem a Tomášem Kudrnáčem.

8 1. 2. 3. místo

9 Brno Závod Mistrovství ČR v Dirt jumpu byl pro špatné počasí zrušen. Titul Mistra ČR v této disciplíně se přesouvá k pražskému závodu, který se uskuteční v sobotu 2. Září v areálu Quiksilver parku ve Strašnicích

10 Úpice Čtvrtý závod v Bikeparku Úpice vyhrál Jan Janečka z Frýdku Místku před Johnem Martínkem a Ondrou Šlézem. A přes velblouda se málej odjela 180 to fakie od Projektyla

11

12 Strakonice Další zastávku série X CUP vyhrál ve strakonickém Temple parku Michael Beran před Janem Martínkem a Ondrou Šlézem. Do závodu se přihlásilo celkově devadesát jezdců ! Celkově závod provázela vynikající atmosféra a krásné letní počasí.

13

14 Praha MČR flatland Závod Mistrovství ČR ve Flatlandu vyhrál Dominik Nekolný. I přes dešťové přeháňky měl závod vynikající úroveň a také mezinárodní účast. Dominik Nekolný obhájil loňské vítězství před Marcusem Reichem a Miroslavem Hanžlem.

15

16 Praha MČR dirtjump Mistrem ČR v disciplíně Dirt jump se stal pro rok 2006 Pavel Caha. Před ním byl pouze vítěz závodu, Dušan Antalík ze Slovenska. Zde platí pravidlo prvního umístěného čecha a tím je právě Pavel.

17

18 Praha MČR streetstyle Po Mistrovství ČR v disciplíně Streetstyle a tou je jméno čerstvého Mistra ČR. Pro rok 2006 se jím stává Libor Beneš z Benátek nad Jizerou na 2. se umístil John Martínek a na 3. David Benda ! Gratulujeme !

19

20 A nakonec ukázka


Stáhnout ppt "X-Cup 2006 ČESKÝ POHÁR FREESTYLE BMX. Co to je : X-cup je série závodů tykající se sportu na kolech tzv. Freestyle BMX."

Podobné prezentace


Reklamy Google