Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl."— Transkript prezentace:

1 MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl i Senior klub Brno-Bosonohy Legendy české cyklistiky a milovníci kol si při Milčově kolečku dne připoměli bývaleho závodnika Miloše Hrazdíru. Každoroční akci v brněnských Bosonohách letos absolovalo 114 účastníků, včetně zlatého olympionika ze stíhacího závodu z Tokia 1964 Jiřího Dalera, šampiona Závodu míru ze stejného roku Jana Smolíka nebo vítěze závěrečné etapy Tour de France z roku 2001 Jana Svorady. Přítomen byl také Josef Zimovčák, který projel na svém vysokém kole celou trať Tour de France. Připomínka Hrazdiry se letos nesla také v oslavách osmdesáti let zakladatele brněnské Dukly Františka Jursy, který do závodu odstartoval se symbolickým číslem osmdesát.

2

3 Zápis účastníků závodu

4 Ivan Křivánek a Jan Smolík

5 Řazení účastníků na start uprostřed nejstarší účastník, 80ti letý František Jursa, bývalý československý cyklista a později trenér, který vychoval mnoho cyklistických hvězd.

6 Vyjíždí skupina dětských závodníků

7 Závodu se zúčastnil i bývalý československý cyklista Jiří Daler

8 O start závodníků, vyjíždějících v minutových intervalech, se starali členové našeho Senior klubu

9 Závodu se na svém historickém vysokém kole, na kterém v r
Závodu se na svém historickém vysokém kole, na kterém v r absolvoval nejtěžší cyklistický závod Tour de France, zúčastnil také Josef Zimovčák

10 Další účastník závodu velocipédu

11 Na startu byl i Ivan Křivánek, čtyřnásobný mistr světa v jízdě na drezíně (dřevěném kole).

12 Závodníci jsou na trati

13 O dobrou náladu se postarali brněnský hudebník Radek Rettegy ....

14 ... známý zpěvák lidovek Jožka Černý ...

15 ... a Jaromír Hnilička, vynikající trumpetista a skladatel.

16 Že nálada byla skutečně výborná, dokazuje i tento snímek s Miroslavem Kratochvílem (vlevo), bývalým reprezentantem v kolové

17 Hlavní pořadatel závodu pan Vladimír Koudelka s vedoucím „občerstvovny“, panem Dočekalem

18 Významné cyklistické osobnosti (zleva) Jan Smolík a František Jursa v rozhovoru s hlavním pořadatelem Vladimírem Koudelkou

19 Vyhlašování vítězů v ženské a dětské kategorii

20 Vyhlašování vítězů v kategorii muži

21 Skupina pořadatelů, kteří se postarali o skvělý průběh vzpomínkové akce na počest Miloše Hrazdíry

22 Pro diváky bylo připraveno občerstvení


Stáhnout ppt "MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl."

Podobné prezentace


Reklamy Google