Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Johnny Cash.
Advertisements

Dovolte mi představit objev hudebního světa počátku 21.století …
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Bob Marley.
D A V I D DUCHOVNYDUCHOVNY.  David se narodil jako druhé dítě Amramovi Ducovnému, spisovateli a novináři, a Margaret, skotsko-americké učitelce. Zbytek.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
50cent Curtis James Jackson. Zajímavosti narozen 6. července 1975 New York narozen 6. července 1975 New York známý je spíše pod pseudonymem 50 Cent, je.
Zajímavost: Narozen v Tupelu 8.ledna 1935 v 3.30 jako dvojče o půl hodiny dříve narozeného Jesse Garona, který se ovšem narodil již mrtvý. Rodiče Gladys.
Rap Tereza Janderková.
Spice girls Nicolé Adamová.
název odvozen od anglického to rag – roztrhat nebo rozervat, melodie je totiž jakoby rytmicky roztrhána černoši doufali, že se prosadí jako vážná hudba,
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Shakira.
Miley Cyrus.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Martin Dresler.  Hlavní město : Ottawa  Rozloha : km²  Státní zřízení : federativní konstituční monarchie  Počet obyvatel : 
Jméno a příjmení: Jesse Arthur McCartney Narozen : 9. duben 1987 v New York City Věk: 21 let Sourozenci: bratr Timmy (1996), sestra Lea (1991) Povolání:
Základní informace  Je to australská pop punková a pop rocková skupina  Pochází ze Sydney  Aktivní jsou od roku 2011  Členové: Luke Hemmings, Michael.
Édith Piaf Autor: Simone Berteaut Žánr: Biografie 1. vydání: 1969
Pražská hiphopová skupina Indy&Wich svůj první koncert odehrála v prosinci Kde jinde, než v klubu 007 na Strahově. O rok později se do.
Rihanna.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození:
(*2.července 1930 Praha +31.března 1973 Praha)
Využití multimediálních nástrojů pro rozvoj klíčových kompetencí žáků ZŠ Brodek u Konice reg. č.: CZ.1.07/1.1.04/ Ročník: 5. Předmět: Hudební výchova.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Anna Veselá
Martin Malý Prima.
Pitbull.
Nela Sováková, Johana Černá
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
One Direction One direction je britsko-irská chlapecká skupina, tvoří je:Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson nejdřív,
Téma Jazz Anotace Prezentace nového učiva Autor Mgr. Martina Mašterová Jazykčeština Očekávaný výstup Žák se seznámí s hudební formou jazz a jejími představiteli.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
BIG BANG.  Jihokorejská mužská skupina  Žánry: K-Pop, hip hop, rock, taneční, elektronické  Vznikla v roce 2006  Jsou známí pro svou originální hudbu.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
Shawn Mendes Shawn Peter Raul Mendes (* 8.srpna 1998, Toronto, Ontario, Kanada)
P!nk.
Justin Bieber.
Justin Bieber.
Carly Rae Jepsen.
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/19
Katy Perry.
Marie Rottrová
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Před 100 lety 12. prosince 1915 se narodil nezapomenutelný zpěvák.
ČESKOSLOVENSKÝ PREZIDENT
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8 Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8. prosince 1982, je Indo-asijského původu. Vyrůstala v problémové rodině s otcem, který byl závislý na drogách. Studovala zpěv a herectví na střední škole LaGuardia, ale stejně jako mnoho dalších velkých hvězd, začala svou kariéru jako zpěvačka, která pracovala pro jiné umělce.

Svůj první mixtape pod názvem Playtime Is Over vydala roku 2007 Svůj první mixtape pod názvem Playtime Is Over vydala roku 2007. Poté následovaly Sucka Free a Beam Me Up Scotty v roce 2008 a 2009. Poté Nicki Minaj objevil americký rapper Lil Wayne, díky kterému podepsala v srpnu 2009 smlouvu se společnostmi Young Money Entertainment a Cash Money Records s distribucí od Universal Motown.

Prvním oficiálním singlem byla píseň "Starships", která byla vydána 14 Prvním oficiálním singlem byla píseň "Starships", která byla vydána 14. února 2012 s umístěním na 5. příčce žebříčku Billboard Hot 100. Album bylo vydáno 3. dubna 2012. V první týden prodeje v USA se prodalo 253 000 kusů, tím debutovalo na první příčce v žebříčku Billboard 200. Dalším úspěšným singlem byla píseň "Pound the Alarm", která se vyšplhala na 17. místo US žebříčku.

Nazpívala duet s Lil Waynem, Justinem Biebrem, Rihannou, Davidem Guettou, Chrisem Brownem atd.

https://www. youtube. com/watch https://www.youtube.com/watch?v=he3DJLXbebI&list=UUaum3Yzdl3TbBt8YUeUGZLQ&index=10 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU

Beáta Čajková Adriana Šagátová 9.B