Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije."— Transkript prezentace:

1  American Idol‘s runner up: Adam Lambert

2  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije v Californii.  V roce 2009 skončil na 2. „stříbrném“ místě jako tzv. „runner up“ v 8. řadě soutěže American Idol (Superstar)  Otevřeně přiznává svou homosexuální orientaci, a i přes tuto informaci úspěšně dobývá nejen Ameriku, ale nyní i Evropu.

3  American Idol (AI) Soutěž se vysílá už od roku 2002Soutěž se vysílá už od roku 2002 Vítězkou 1. série byla Kelly Clarkson, ve 4. sérii vyhrála Carrie Underwood, kterou můžete znát taky. V 8. sérii vyhrál nad Adamem Kris Allen.Vítězkou 1. série byla Kelly Clarkson, ve 4. sérii vyhrála Carrie Underwood, kterou můžete znát taky. V 8. sérii vyhrál nad Adamem Kris Allen. Porotci:Porotci: za Adamovy účasti: Randy Jackson, Paula Abdul, Simon Cowell v současné době (pro rok 2011) se porota obměnila na sestavu: Randy Jackson, Jennifer Lopez, Steven Tyler

4  Alba PPo skončení AI, v listopadu 2009, vydal své první album „For Your Entertainment“, které se hned umístilo na předních příčkách hitparád. Během prvního týdne se v USA prodalo přes 198 000 kopií. Když Adam na desce pracoval, řekl, že chce, aby bylo multi-žánrové – což taky je. 20. října 2009 přijal nabídku k natočení soundtracku "Time For Miracles" k filmu 2 22 2012. Ještě v době, kdy Lambert účinkoval v AI, začal natáčet desku s názvem „Take One“. Narozdíl od „For Your Entertainment“, tohle album je založeno pouze na popu. NNedávno dokončil své první turné nazvané G GG Glam National Tour, které zahrnulo více než 30 zastávek po USA, poté se představil také na několika místech v Evropě i Asii.

5  SHOW ×L×Líbací scény s jeho kytaristou Tommym samozřejmně způsobily na poprvé obrovský rozruch. Adamova obhajoba k vystoupení byla ale prostá a celkem pochopitelná: "Šlo jenom o show, která písničku dokonale vystihuje. Nikomu nevadilo Madonino líbaní s Britney a Christinou Aguilerou, tak proč vám vadí líbající se chlapi?"

6  Charitativní projekt NNa letošní 2 22 29. narozeniny si Adam připravil něco vskutku netradičního: jeho sbírka „ „„ „My charity water“ je pořádaná pro lidi ze zemí 3. světa. Cílem je vybrat dostatek pěněz, aby lidé dostali čistou vodu. Se špinavou vodou se totiž denně setkávají jako se zdrojem k přežití. TTaky Adam sbírku samozřejmě finančně podpořil. PPřidal se např. také W WW Will Smith

7  Ukázky písní Whataya Want From Me Whataya Want From Me http://www.youtube.com/watch?v=htuNfosB-ic For Your Entertainment For Your Entertainment http://www.youtube.com/watch?v=dYhiBNugbb4 If I Had You If I Had You http://www.youtube.com/watch?v=hdMiL1G3txQ Time For Miracles Time For Miracles http://www.youtube.com/watch?v=pmdQ_52gG1k

8  Adam & sociální sítě  Ověřený Twitter profil: http://twitter.com/#!/adamlambert http://twitter.com/#!/adamlambert Adam chodí na Twitter poměrně často. Můžete se tam od něj dozvědět např. že pracuje na novém albu.  Facebook? Ani náhodou! Všechny FB profily Adama jsou falešné, psal to na Twitteru.

9 www.adamofficial.webnode.cz → N→ N→ N→ Na stránkách najdete: –f–fotogalerie –i–informace –o–objektivní názory –n–novinky –d–diskuze –a–ankety –h–hudbu

10  Závěr >Zdroje: Google.comWikipedia.orgYoutube.com + mé dodatky Díky za pozornost.


Stáhnout ppt " American Idol‘s runner up: Adam Lambert.  Kdo je Adam Lambert?  29-letý americký zpěvák (a herec), narozený v Indianapolis (v Indianě), nyní žije."

Podobné prezentace


Reklamy Google