Autor: Mgr. Yvetta Kałužová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Advertisements

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
PRIMÁRNÍ VÍNA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Pavlína Šmachová. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_135
Komunikace v obchodním styku – poptávka
Expedia Inc. – AdCamp © Expedia, Inc. Všechna práva vyhrazena. Důvěrné informace podléhající vlastnickým právům. 2 Expedia Inc. - portfólio.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Věci a jejich rozdělení Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Podnik Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Společnost s ručením omezeným Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Síť podniků stravovacích zařízení. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních služeb Název vyučovací oblasti: Služby v hotelnictví.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_19.
STŘEDNÍ ŠKOLA A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU, SENOVÁŽNÉ NÁMĚSTÍ 12, ČESKÉ BUDĚJOVICE Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu.
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
VY_32_INOVACE_ Snímače zrychlení
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Právní úprava cestovního ruchu v ČR
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Check- in.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Právní úprava cestovného ruchu v ČR
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_Sikorová Prodej zboží – vlastní prodej zboží
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Domovní elektrická instalace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
VY_32_INOVACE_Maslovsky_ Ochrana před dotykem ŽČ
Bankovnictví Mgr. Yvetta Kałužová
VY_32_INOVACE_ Snímače polohy
Písemnosti při organizaci a řízení podniku III
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Domovní elektrická instalace
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ÚLOHA STÁTU V TRŽNÍ EKONOMICE
Základy zbožíznalství
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Transkript prezentace:

Autor: Mgr. Yvetta Kałužová Hotelové služby VY_INOVACE_Kaluzova_13-2-11 Odhlášení hosta - Check out Autor: Mgr. Yvetta Kałužová . Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5CZ.1.07/1.5.00/34.0195 – Individualizace a inovace výuky

Anotace výuková prezentace – podpora vyučujícího určeno pro nástavbové studium obor Společné stravování

Check-out - odhlášení hosta Hotelové služby Check-out - odhlášení hosta

Check-out - odhlášení hosta při odhlášení hosta je dobré připravit a zrekapitulovat pobyt ještě před jeho přístupem k recepci dobrá příprava klienta nejen příjemně překvapí, ale ubezpečí ho, že je o něj postaráno do poslední chvíle právě tato poslední chvíle, vyúčtování a rozloučení je téměř stejně důležitá, jako check-in

Check-out - odhlášení hosta odjezd hosta je rekapitulací pobytu, zhodnocení čerpaných a poskytovaných služeb, zhodnocení kvality a především získání zpětné vazby a ubezpečení o pokračující vzájemné komunikaci a opakované návštěvě

Check-out - odhlášení hosta Check out by měl být považován nikoliv za rozloučení, ale za krok k další návštěvě, za pozvání na opakovanou návštěvu a hlavně by měl obsahovat taková sdělení, které v klientovi vyvolají touhu k opakovanému příjezdu je nutné zapojit kreativitu a nápaditost, hostu předáme malou pozornost, upomínku na pobyt v podobě dopisu na rozloučenou, květiny

Check-out - odhlášení hosta všechny tyto procesy a pozornosti vedou k tomu, že klient odjíždí spokojený, plný dojmů, o které se sám chce podělit klient je přímým nositelem reklamy, rozšiřovatelem povědomí o hotelu a nadšeným autorem hodnocení na referenčních stránkách

Check-out - odhlášení hosta po odjezdu hosta by měl recepční personál poznamenat do systému postřehy a záznamy o klientovi, jeho speciální požadavky a přání, zvláštnosti a zajímavosti pro další využití jak v marketingu, tak při opakované návštěvě  

Použité zdroje AUTOR NEUVEDEN. Hotel-marketing [online]. [cit. 1.5.2014]. Dostupný na WWW: http://www.mip- s.cz/hotelovy-marketing-2012/check-out-odhlaseni- hosta/ SMETANA, František; KRÁTKÁ, Eva. Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy. Praha: Fortuna, 2009, ISBN 978-80- 7373-054-3. METZ, Reinhold. Restaurace a host. Praha: Europa Sobotáles, 2008, ISBN 978-80-86706-18-4.