Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, 110 15 Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Cassia Development & Consulting, s.r.o.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Company LOGO Efektivní veřejná správa a přátelské veřejné služby Integrovaný operační program 2007 – 2013 Ministerstvo vnitra České republiky.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ ŠANCE.
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské nám
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM.
Integrovaný operační program (IOP)
1 Využívání fondů EU v letech 2007 – 2013 Strategie a programy ČR INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Jana Římská Odbor řízení operačních programů Ministerstvo.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
1 Fondy Evropské unie. 2 Stav čerpání z fondů EU ČR má k dispozici na programové období z fondů Evropské unie 26,7 miliardy eur. V přepočtu.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
FONDY EU Programové období
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
seminář pro žadatele k 2. výzvě IROP „Územní plány“
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Operační program Životní prostředí. 2 OPŽP – druhý největší operační program  Finanční nástroj pro čerpání prostředků z fondů Evropské unie  V letech.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Kulatý stůl pro NNO k problematice přípravy NRP Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Regionální operační program pro NUTS 2 Střední Čechy 2007 – /11/2008 Mladá Boleslav Ing. Jan Přikryl.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Integrovaný operační program (IOP) INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Integrovaný operační program
Prioritní oblast 4: Národní podpora cestovního ruchu
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Aktuální dotační příležitosti IROP
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
Transkript prezentace:

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Úvodní informace o IOP Schválen Evropskou komisí dne Řídicím orgánem je Ministerstvo pro místní rozvoj Jeden z operačních programů pro období 2007–2013 Tematický operační program (zlepšení veřejné správy a veřejných služeb) Realizovaný pro Cíl 1 – Konvergence a Cíl 2 – Regionální konkurenceschopnost a zaměstnanost (Praha)

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Operační programy 2007–2013 Osm tematických operačních programů (21,23 mld. €, cca 598,62 mld. Kč) Sedm regionálních operačních programů (ROP) na úrovni regionů NUTS II (4,66 mld. €, cca 131,38 mld. Kč) Hl. m. Praha se dvěma operačními programy (0,42 mld. €) Podpora přeshraniční, meziregionální a nadnárodní spolupráce regionů. Devět operačních programů. (0,39 mld. €)

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Tematické operační programy

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Tematický obsah rozvoj informačních technologií ve veřejné správě zlepšování infrastruktury pro oblast sociálních služeb veřejného zdraví služby zaměstnanosti služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik podpora cestovního ruchu kulturní dědictví ČR zlepšování prostředí na sídlištích rozvoj systémů tvorby územních politik

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Prioritní osy IOP Prioritní osa IOPNázev prioritní osy Alokace Prioritní osa 1a Modernizace veřejné správy 310,6 mil. € Prioritní osa 1b Modernizace veřejné správy 23,89 mil. € Prioritní osa 2 Zavádění ICT v územní veřejné správě 170,83 mil. € Prioritní osa 3 Zvýšení kvality a dostupnosti veřejných služeb 545,1 mil. € Prioritní osa 4a Národní podpora cestovního ruchu 60,56 mil. € Prioritní osa 4b Národní podpora cestovního ruchu 4,65 mil. € Prioritní osa 5 Národní podpora územního rozvoje 420,86 mil. € Prioritní osa 6a Technická pomoc 45,03 mil. € Prioritní osa 6b Technická pomoc 0,82 mil. € Prioritní osy 1-6 CELKEM mil. €

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Evropská unie pro IOP Částka v milionech EURO Částka v milionech Kč Prioritní osy 1–61 582, ,36 Cíl K onvergence (1a+2+3+4a+5+6a) 1 553, ,24 Cíl RKaZ (1b+4b+6b) 29,38705,12

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Kdo může žádat o podporu (1) Organizační složky státu Příspěvkové organizace zřízené organizačními složkami státu Kraje a jimi zřizované a zakládané organizace Obce a jimi zřizované a zakládané organizace Svazky obcí

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Kdo může žádat o podporu (2) Nestátní neziskové organizace Podnikatelé Fyzické a právnické osoby poskytující veřejnou službu v oblasti zdravotní péče Zájmová sdružení právnických osob s celorepublikovou působností v cestovním ruchu Zájmová sdružení právnických osob Vlastníci bytových domů

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Zprostředkující subjekty Prioritní osa (PO) Oblast intervence (OI) Zprostředkující subjekt PO – 1a/1b, PO – 2, OI – 3.4Ministerstvo vnitra OI – 3.1Ministerstvo práce a sociálních věcí Centrum pro regionální rozvoj ČR OI – 3.2Ministerstvo zdravotnictví OI – 3.3Ministerstvo práce a sociálních věcí Centrum pro regionální rozvoj ČR PO – 4a/4b, PO – 6a/6b, OI – 5.2, OI – 5.3 Centrum pro regionální rozvoj ČR OI – 5.1Ministerstvo kultury

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Vyhlášené výzvy dubna5.3 a) Podpora při zavádění územně analytických podkladů obcí a krajů 7. května3.2 a) Modernizace a obnova přístrojového vybavení národních sítí zdravotnických zařízení včetně technického zázemí 5. června6.1 Aktivity spojené s řízením IOP 6.2 Ostatní náklady technické pomoci IOP 30. června5.3 b) Podpora tvorby a aktualizace územních plánů obcí s ohledem na udržitelný rozvoj území 9. července3.4 Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik 6. srpnaVýzva k předkládání IPRM

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll V programu IOP bylo k 13. říjnu 2008 předloženo přes 200 projektů Z ERDF činí celková požadovaná částka 4,1 mld. Kč 1. žádost o platbu (obec Boskovice, ÚAP)

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll Děkuji za pozornost více informací na Děkuji za pozornost více informací na Ing. Lumíra Kafková Ředitelka odboru řízení operačních programů