MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupinky Každý je vítán. Proč? skupinky BIBLICKÉ DŮVODY: -Boží Trojice (Mt 3:17, J 8:29, Mt 12:31) -Skupinky po domech v první církvi (Sk 2:46, SOCIOLOGICKÉ.
Advertisements

Týden modliteb za duchovní povolání, od 8.do 15.května 2011, ukončen 48. světovým dnem modliteb za povolání o 4. neděli velikonoční – neděli Dobrého pastýře.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Únor 2009 „Když někdo přichází ke mně a neklade svého otce, svou matku, ženu, děti, bratry a sestry – ano i sám sebe – až na druhé místo, nemůže být.
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
+ Žena a služba… Dáška Pospíšilová, EBED,
Zdeněk a Katka Uhlíkovi
2x ročně 3-5denní minikonference vzdělávání v oblasti prezentace evangelia, jak zasáhnout naše města, multimedia, tanec … vzdělání v oblastí vůdcovství.
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Autor: Jitka Krausová, ERCValné shromáždění ERC v ČR, 21. října 2005 Ekumenická rada církví v ČR.
Exodus Global Alliance Změna sexuální orientace je možná skrze moc Ježíše Krista.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 V neděli jej kněz může nahradit obřadem svěcení vody a kropením lidu.
Křesťanství.
Probuzenecká hnutí / Bratrské hnutí1 Cíl přednášky  dospět k sebereflexi  poznat a lépe využívat duchovní dědictví zakladatelů hnutí  chránit.
Byzantská kultura.
Řád mše svaté.
Řád mše svaté P. Mariusz Roszewski
Dominikánské misie Martin Rosenbaum. To jsou oni.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
“Vešli jsme do doby,kdy by se každý člen církve měl chopit zdravotně- misijní práce.“ Testimonies Vol. 7, p. 62 Povolání církve.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Malá křesťanská společenství PĚT ETAP RŮSTU CÍRKVE.
MŠE SVATÁ. Vyznání víry, Přímluvy
Svatý Augustin Předmět Autor: Mgr. Jana Formánková
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
EPIDEMIE Zprávy z Římských provincií Důsledky víry i naděje v Bohu I.Petr 1:18-21 Petr mluví o: 1. jejich předchozímu způsobu života 2.Jaký.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
Vyrobilo centrum pro katechezi Olomouc Mojžíš se často a dlouho zdržuje při rozhovorech s Pánem. Jedná se o důvěrný vztah k věrnému Bohu. Při těchto.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Vliv rodiny na víru a život. 2. Timoteovi 1,5 Připomínám si tvou upřímnou víru, kterou měla už tvá babička Lóis a tvá matka Euniké, a kterou máš, jak.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.
Galatským. Autor a datum vzniku Pavel - po Jeruzalemském sněmu - v roce 49 po Kr. - jeden z nejstarších listů NZ.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
Svědkové Jehovovi Vypracovali: Kalibánová Martina Konopásková Kristýna Kovářová Nikola Přibylová Michaela Schröder Jakub Urbanová Andrea.
MISIJNÍ VÝJEZDY Pokračují i v roce Kdo pojede?
1 Kterou církev si vybrat? Křesťanský sbor Brno, 26. srpna 2009 Aleš Drbal.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
PBSNPB2: Fundace: nadace a nadační fondy, (fondy), (obecně prospěšné společnosti), ústavy Organizace na pomezí: sociální družstva, církevní právnické.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Řád mše svaté.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
1.
Muž s koženým kloboukem
Římské císařství - dominát
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Římské císařství - dominát
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Transkript prezentace:

MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ

MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda náboženského vyznání ✤ aby Bůh podepřel všechny křesťany, obzvláště vedoucí ✤ kéž povstanou noví modlitebníci, kteří skrze přímluvy a uctívání prolomí duchovní atmosféru v zemi ✤ za rodinu T&M, kteří zde slouží a pracují na překladu Bible do místního jazyka

MODLEME SE ZA UPRCHLÍKY V ČR: ✤ za šíření evangelia mezi cizinci v ČR ✤ za nové misionáře mezi uprchlíky v ČR ✤ aby je církev přijala mezi sebe ✤ za obrácení klíčových cizinců - uprchlíků ✤ aby prostřednictvím církve získali naději v Kristu

ZA ROZVOJ MISIE NF NEHEMIA: ✤ aby N. f. Nehemia mohl rozvinout nové misijní projekty ✤ aby z ČR vyšlo nejméně 20 nových misionářů ✤ aby Bůh zjevoval konkrétní misijní místa ✤ za odvahu vykročit do cizích zemí ✤ za Boží oheň a zmocnění ke službě