Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2015. Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2015. Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní."— Transkript prezentace:

1 Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2015

2 Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní pokrm Přijetí tohoto daru vyžaduje život konkrétní praktické lásky projevený skrze: službu, odpuštění, lásku ke všem lidem.

3 Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Přinášení darů události tohoto dne všechny své činy (dobré i špatné) své hřivny svou radost své starosti, problémy, nemoci své prosby i díky lidi, které mám rád … Co přináším já na oltář?

4 Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Modlitba nad dary Požehnaný jsi, Hospodine, Bože celé světa. Z tvé štědrosti jsme přijali chléb, který ti přinášíme. Je to plod lidské práce a stane se nám chlebem věčného života.

5 Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Modlitba nad dary Požehnaný jsi, Hospodine, Bože celého světa. Z tvé štědrosti jsme přijali víno, které ti přinášíme. Je to plod révy a plod lidské práce a stane se nám nápojem duchovním.

6 Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Bohoslužba oběti S duší pokornou a srdcem zkroušeným prosíme, Bože, abys nás přijal, ať se dnes staneme obětí, která se ti zalíbí. Smyj ze mě, Bože mou nepravost a očist mě od hříchu.


Stáhnout ppt "Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2015. Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní."

Podobné prezentace


Reklamy Google