1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

INTERREG IIIA Česká republika – Polská republika Povinné přílohy žádosti Informační semináře pro žadatele Hradec Králové, Ostrava, Olomouc,
CHYBOVOST PŘI ZPRACOVÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI 24. ZÁŘÍ 2013.
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Povinné přílohy žádosti pro 5. Výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Martin Škréta Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Jak na to? Povinné přílohy a Elektronická žádost Grantové schéma Plzeňského kraje „Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji“ „Informační seminář k.
Oddělení Sekretariátu Regionální rady Regionu soudržnosti NUTS II Jihovýchod Krajský úřad kraje Vysočina Velké Meziříčí 2005 Nejčastější chyby v předkládaných.
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Oddělení grantových schémat Grantové schéma Plzeňského kraje Opatření 3.2. – „Podpora sociální.
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Oddělení grantových schémat Grantové schéma Plzeňského kraje Opatření 3.2. – „Podpora sociální.
Rozvoj regionálního školství s podporou EU Jana Drahotová MŠMT Karolinum UK Praha, 20.října 2004.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Současný a nový systém implementace … aneb jak se poučit z předchozích zkušeností.
Tento seminář je financován z technické pomoci SROP Informace o 5. výzvě k podávání žádostí individuálních projektů do SROP Povinné přílohy v rámci opatření.
Jak na to? Povinné přílohy a Elektronická žádost Grantové schéma Plzeňského kraje „Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji“ „Informační seminář k.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
1 Sociální integrace v Libereckém kraji grantové schéma v rámci Společného regionálního operačního programu.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Aktuální stav příprav na realizaci SROP – Opatření 2.2 Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán Společného regionálního operačního programu 20. května.
1 Grantové schéma – Podpora služeb cestovního ruchu seminář Liberecký kraj.
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
zelená linka: Bonita žadatele a financování projektů v OPŽP
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava 2. kolo výzvy SROP Povinné přílohy k žádosti.
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava, pracoviště Zlín Povinné přílohy k žádosti.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava 3. kolo výzvy SROP Povinné přílohy k žádosti.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
1 TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Struktura dokumentace a její účel (rizika) Specifikace administrace ROP Střední Morava na.
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
maximální spoluúčast kraje 70 % příjem žádostí –
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 3.2. Podpora nabídky dalšího vzdělávání 3.výzva Ústí n.L TATO PREZENTACE.
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Setkání regionálních výrobců
Povinné přílohy k Žádosti o poskytnutí NFP
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Implementace KAP v Jihočeském kraji I
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Program na podporu lesních ekosystémů
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady pro ekonomické hodnocení akce 3. Podklady pro ekonomické hodnocení akce 4. Podklady pro posouzení finančního zdraví žadatele 4. Podklady pro posouzení finančního zdraví žadatele 5. Soulad s rozvojovou strategií 5. Soulad s rozvojovou strategií 6. Doklady o právní subjektivitě žadatele 6. Doklady o právní subjektivitě žadatele 7. Výpis z rejstříku trestů 8. Čestné prohlášení o nesouběžném předložení akce do OP RLZ 9. Žádost o příspěvek z rozpočtu kraje 10. Doklad o posouzení vlivu akce na životní prostředí 11. Doklad o partnerství 12. Čestné prohlášení o zajištění finančního krytí akce 13. Projektová dokumentace 14. Seznam příloh

2 Příloha č. 1 Čestné prohlášení o bezdlužnosti Prohlášení automaticky generuje žádost ELZA Prohlášení automaticky generuje žádost ELZA Žadatel prohlašuje, že ke dni podání žádosti nemá dluhy a závazky po lhůtě splatnosti vůči FÚ, ČSSZ, zdravotním pojišťovnám, Celní správě, FNM ČR, PF ČR, SFDI, SFRB, SFŽP… Žadatel prohlašuje, že ke dni podání žádosti nemá dluhy a závazky po lhůtě splatnosti vůči FÚ, ČSSZ, zdravotním pojišťovnám, Celní správě, FNM ČR, PF ČR, SFDI, SFRB, SFŽP…

3 Příloha č. 6 Doklady o právní subjektivitě žadatele – originály /ověřené kopie obce – doklad o přidělení IČ obce – doklad o přidělení IČ svazky obcí – smlouva o vytvoření svazku obcí včetně stanov, doklad o registraci a přidělení IČ svazky obcí – smlouva o vytvoření svazku obcí včetně stanov, doklad o registraci a přidělení IČ rozpočtová nebo příspěvková organizace – zřizovací listina, doklad o přidělení IČ rozpočtová nebo příspěvková organizace – zřizovací listina, doklad o přidělení IČ NNO – zakladatelská smlouva, stanovy, doklad o registraci a přidělení IČ NNO – zakladatelská smlouva, stanovy, doklad o registraci a přidělení IČ

4 Příloha č. 7 Výpis z rejstříku trestů právnická osoba – výpis z rejstříku trestů všech statutárních zástupců ne starší než 90 dnů právnická osoba – výpis z rejstříku trestů všech statutárních zástupců ne starší než 90 dnů žadatel nesmí mít záznam o odsouzení pro trestný čin související s podnikáním, nebo hospodářský či majetkový trestný čin žadatel nesmí mít záznam o odsouzení pro trestný čin související s podnikáním, nebo hospodářský či majetkový trestný čin

5 Příloha č. 8 Čestné prohlášení o souběžném nepředložení akce do OP Rozvoj lidských zdrojů Generuje ELZA Generuje ELZA Žadatel prohlašuje, že žádost o dotaci na akci xxx nebyla současně podána do Žadatel prohlašuje, že žádost o dotaci na akci xxx nebyla současně podána do OP RLZ. OP RLZ.

6 Příloha č. 9 Žádost o příspěvek z rozpočtu kraje Žádost automaticky generuje ELZA Žádost automaticky generuje ELZA Způsob vyplnění: obce – žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši 0 Kč 0% celkových uznatelných nákladů Způsob vyplnění: obce – žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši 0 Kč 0% celkových uznatelných nákladů kraje - žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši xx Kč 12% celkových uznatelných nákladů kraje - žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši xx Kč 12% celkových uznatelných nákladů NNO - žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši xx Kč 10% celkových uznatelných nákladů NNO - žádám o spolufinancování z krajského rozpočtu ve výši xx Kč 10% celkových uznatelných nákladů

7 Příloha č. 11 Doklad o partnerství vyžadován, jsou-li do akce zahrnuti partneři vyžadován, jsou-li do akce zahrnuti partneři smlouva nebo dohoda s partnery vymezující jejich úlohu, práva, povinnosti (např. smlouva o sdružení podle §829 až §847 Občanského zákoníku) smlouva nebo dohoda s partnery vymezující jejich úlohu, práva, povinnosti (např. smlouva o sdružení podle §829 až §847 Občanského zákoníku)

8 Příloha č. 12 Čestné prohlášení o zajištění finančního krytí akce Automaticky generuje ELZA Automaticky generuje ELZA Žadatel prohlašuje, že má vlastní prostředky na 100% finanční krytí akce Žadatel prohlašuje, že má vlastní prostředky na 100% finanční krytí akce Průkazné krytí je nutno doložit až k podpisu smlouvy Průkazné krytí je nutno doložit až k podpisu smlouvy Za prokazatelné se považuje: Za prokazatelné se považuje: úvěrový příslib úvěrový příslib úvěrová smlouva úvěrová smlouva výpis z běžného účtu (ne starší než 30 dnů) výpis z běžného účtu (ne starší než 30 dnů) usnesení zastupitelstva (u obcí) usnesení zastupitelstva (u obcí)

9 Příloha č. 13 Projektová dokumentace Příloha předkládaná spolu se žádostí nebo při podpisu smlouvy Příloha předkládaná spolu se žádostí nebo při podpisu smlouvy Žadatel předkládá nezbytnou dokumentaci podrobně popisující předmět akce, potřebnou k posouzení předkládaného záměru Žadatel předkládá nezbytnou dokumentaci podrobně popisující předmět akce, potřebnou k posouzení předkládaného záměru

10 Příloha č. 14 Seznam příloh Automaticky generuje ELZA Automaticky generuje ELZA Musí být podepsaný žadatelem Musí být podepsaný žadatelem

11 Upozornění Při vyplňování ELZY lze v záložce přílohy připojit, příp. naskenovat všechny přílohy. Finální soubor je pak ale příliš velký a způsobuje problémy při administraci a transportu žádosti. Přílohy proto prosím nepřipojujute do žádosti,m ale jako samostatný soubor odděleně. Při vyplňování ELZY lze v záložce přílohy připojit, příp. naskenovat všechny přílohy. Finální soubor je pak ale příliš velký a způsobuje problémy při administraci a transportu žádosti. Přílohy proto prosím nepřipojujute do žádosti,m ale jako samostatný soubor odděleně.