LYŽÁK 2015 1.A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen 11.1.2015. Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Průběh běžného školního roku na naší skvělé škole.
Noc s povídkou – „Od pěti do pěti“
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Naše chalupa před x-lety. a náš hotel dnes ranní nástup na výcvik.
příprava na dopolední výcvik
Ukázková prezentace HORY 2012.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Adaptační kurz
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Itálie 2010 Lyžařský výcvikový kurz se Standou a Milanem (ck Atlantika)
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Lyže a snowboard 2012 Horní Malá Úpa, penzion Blesk Počet účastníků: 22 (z toho 3 dívky) Vedoucí kurzu: Mirka Fenclová Instruktoři: Pavel.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Moje prázdniny Nikola Dudíková.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Simona Hrbáčková 8.A Tyto prázdniny jsem si hodně užila. Ještě když jsme je měli o 14 dní delší... Na konci jsem se už trochu.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Exkurze Praha 16. –
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
ODM Olympiáda dětí a mládeže.
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

LYŽÁK A + KVI

Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu k hotelu Diana jsme se seznamovali s KVI, která jela na výcvik s námi. -Výcvik jsme odstartovali chutnou večeří a jako dezert jsme dostali banán se “šlehačkou”

Sanitka! -Po necelém dni nás opustil náš kamarád Ladislav K.Odvezla ho sanitka do nejbližší nemocnice. Ráno jsme se dozvěděli, že to není nic vážného...

Lyže -Druhý den ráno jsme se poprvé vydali na svah (svažík), kde nás profesoři rozřadili do družstev. -Poté jsme se přemístili na sjezdovku se sedačkovou lanovkou, kde jsme pak jezdili po celý týden.

Běžky -Po rozřazení do družstev na běžky, jsme se vydali na rozhlednu Žalý, kde jsme pozorovali krásnou krajinu a odpočívali po náročném výstupu. -Na konci běžkování se našemu spolužákovi Láďovi V. zlomila běžka :D

Výlet -Třetí den jsme byli na velice zajímavém a záživném výletě v Jilemnici. -Navštívili jsme zdejší muzeum a měli jsme tu čest pozorovat pohyblivý betlém, který je přes 100 let starý.

LYŽE -Ve čtvrtek jsme lyžovali celý den. Přes noc nám napadl čerstvý sníh, a tak jsme si to tam naplno užívali a zkoušeli různé styly jízdy...

Poslední den... -V pátek nás čekali hned dva velké závody: slalom na lyžích a běh na lyžích. -Večer jsme byli oceněni za naše výkony. A poté jsme se šli bavit našimi tradičními způsoby: hraním Pokeru atp...

Odjezd domů :( -Na tento den se nikdo netěšil… -Celé ráno jsme balili a vše nakládali do autobusu. -U gymnázia na nás čekali naši rodiče a rozjeli jsme se domů.

Shrnutí... -Lyžařský výcvik byl super!! -Všichni jsme si ho maximálně užili,(až na ty, co nás museli opustit kvůli nemoci). -Děkujeme všem profesorům a profesorkám, kteří byli ochotní s námi strávit celý týden :D

...

Děkujeme za pozornost vytvořila: Renáta Řeháková a Kateřina Trnková 1.A