Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice 7.-10.2.2013.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice 7.-10.2.2013."— Transkript prezentace:

1 XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice 7.-10.2.2013

2

3 Bylo nás pět žen. Jely jsme vlakem. Spaly jsme v Sokolovně v tělocvičně. Čtvrtek. Prohlídka města, Zvědavá ulička, hřbitov - vernisáž výstavy lyžování v muzeu. Večer zahájení srazu na náměstí.. Není moc sněhu, přes den sluníčko, večer ovšem již menší mráz.

4

5

6 Pátek. Busem na Horní Mísečky - po zasněžené, ale ujeté cestě k Vrbatově boudě - Mohyla Hanče a Vrbaty. Z počátku jasno a slunečno, v údolí však mraky. Na hřebenu mlha. Při sestupu opět slunečno. 11 km. Velmi pěkná atraktivní trasa. Koncert v kostele. Večer přednáška o výstupu na Kilimanžáro a o NP v Africe

7

8

9

10 Sobota. Busem na Benecko - krásně, slunečno - výstup na Žalý, rozhledna - sestup na Benecko a dále neprojetým sněhem do Jilemnice 14 km. Na trase jsme potkaly čestného předsedu KČT ing. Havelku, tak jsme se s ním vyfotily. Večer ukončení srazu a předání štafety příštímu pořadateli. Výborný zábavný program a taky tanečky.

11

12 Neděle - dnes zataženo, zima, poslední prohlídka města, kostela a věžních hodin, v poledne odjez domů. Celý sraz byl dobře připraven.


Stáhnout ppt "XIII. Zimní sraz turistů Jilemnice 7.-10.2.2013."

Podobné prezentace


Reklamy Google