Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Weidenberg 2006 5.11. - 10.11.. I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Weidenberg 2006 5.11. - 10.11.. I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma."— Transkript prezentace:

1 Weidenberg 2006 5.11. - 10.11.

2 I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma Udržitelnost jako ekologický a celospolečenský princip. V průběhu tohoto pobytu jsme byli seznámeni prostřednictvím velice zajímavých seminářů s vývojem sociální problematiky – podpora v nezaměstnanosti, podpora rodiny, vývoj sociálního pojištění a sociální péče, dále pak s fatálními následky lidské činnosti na životní prostředí. Součástí semináře byla exkurze do ekologického centra v Mehlmeisel, kde jsme se seznámili s ekosystémem lesa. Dále jsme navštívili Museum dopravy v Norimberku.

3 Ke každému tématu jsme se mohli aktivně zapojit. Vždy šlo o práci ve skupinách, kde jsme ztvárnili naše myšlenky, názory a postoje.

4 Součástí akce byla pěší túra na horskou chatu.

5 Našim dalším výletem byla návštěva ekologického centra, kde jsme prošli naučnou stezku s výkladem od …. Výklad byl doprovázen kvízy, animacemi a také jsme shlédli okolní krajinu z rozhledny.

6 Na předposlední den byl naplánován výlet do Norimberku, kde jsme navštívili Muzeum Dopravy.

7 V den návratu jeli naši německo-francouzští kamarádi do České republiky s námi, aby si mohli prohlédnout Karlovy Vary, Ostrov a hlavně naše Gymnázium, kde nahlédli do vyučování.

8 Návštěva Karlových Varů:


Stáhnout ppt "Weidenberg 2006 5.11. - 10.11.. I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma."

Podobné prezentace


Reklamy Google