Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli."— Transkript prezentace:

0 Adaptační kurz 1.A Vít Štercl, Patrik Dolní, Patrik Havel, Martin Cirkovský, Daniel Švadlenka

1 Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli kartičky pojištěnce. Přijeli jsme dopoledne, naobědvali jsme se a po obědě jsme se dali do seznamování. K obědu jsme měli segedínský guláš a zeleninovou polévku - skvělou jako od babičky :). Po vydatném obědě jsme šli hrát hry. Začali jsme tím, že pan profesor Kváča šel rozmístit fáborky na orientační běh. Mezitím, co rozmisťoval fáborky a papíry s úkoly, všichni jsme se navzájem představili a rozdělili do mužstev.

2 Den 1. Závod zaslouženě vyhráli ti nejlepší - Aha team 1. Některým týmům selhali navigátoři, a tak si ani nevšimly posledního papíru s úkolem, což se poté projevilo na výsledcích. Nejmenovaný tým s nejlepším časem proto skončil na posledním místě. Poté přišel čas na přehazovanou. Někteří jedinci navštívili místní hřiště s klouzačkou a trampolínou a ti otužilejší vyzkoušeli studenou vodu místního bazénu. Po večeři (rýže s masem a zeleninou) jsme si udělali táborák a začali jsme vymýšlet a nacvičovat scénky.

3 Den 2. Časně ráno jsme vstali a šli na snídani. Dopoledne jsme měli volné. Hodinku po obědě jsme šli na túru. Došli jsme k rozhledně, která byla na zatraceně vysokém kopci a šli jsme tam asi dvě hodiny. Z rozhledny byl krásně zamlžený výhled na okolní krajinu, naši chatu - a na Sněžku, která vůbec nevypadala jako nejvyšší hora ČR. Z rozhledny šel turista s gangsta stylem a swagem. Vše bylo samozřejmě důkladně zdokumentováno - viz fotografie :)

4 Den 3. - odjezd Ráno bylo opravdu těžké. Nikomu se nechtělo vstávat. Po snídani jsme si všichni sbalili a odjeli dvěma mikrobusy domů.

5

6

7


Stáhnout ppt "Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli."

Podobné prezentace


Reklamy Google