Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

8.-14.5.2011 Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "8.-14.5.2011 Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek."— Transkript prezentace:

1 8.-14.5.2011 Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek

2 Po obědě jsme šly na procházku po okolí.

3 Pondělí V pondělí jsme vyrazily do Techánie v Plzni

4 Úterý V úterý ráno nás autobusy odvezli do Manětína. V Manětíně jsme navštívily zámek a poté jsme šly pěšky zpátky do Plas.

5 Středa Ve středu jsme se jely podívat do Plzně. Byly jsme v Pivovarském muzeu, Plzeňském podzemí, a někteří i byli na Kostelní věži. Po příjezdu z plzně jsme připravovaly,,bobříka“.

6

7 Čtvrtek Čtvrtek byl docela volný den byly jsme akorát v Plaszkém klášteře.Poté jsme udělaly,,bojovku“ pro sedmé třídy.

8 Pátek V pátek jsme šly na celodenní výlet do Mariánské Týnice,ve které jsme si prohlídly klášter a muzeum.

9 Sobota Do 10:00 museli být chatky vyklizené.Po desáté jsme si povídaly co se nám líbilo a nelíbilo,po obědě jsme jely domů.


Stáhnout ppt "8.-14.5.2011 Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek."

Podobné prezentace


Reklamy Google