Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Máchovo jezero 16. – 20. června 2014. Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Máchovo jezero 16. – 20. června 2014. Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili."— Transkript prezentace:

1 Máchovo jezero 16. – 20. června 2014

2 Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili naše zavazadla a vydali jsme se vlakem do Starých Splavů. Po obědě, kdy už jsme byli zabydlení a vybalení, nás čekala první průzkumná procházka do okolí, rozdělení do družstev a první hry.

3 Štafety

4 „Modráci“ „Green Eyes“ „Veverky“

5 Úterý jsme začali soutěžně a postupně získávali body pro naše týmy, neodolali borůvkové úrodě a odpoledne jsme sbalili batůžky a šli poprvé k vodě. Na koupání počasí nebylo, tak jsme si smočili alespoň ruce.

6

7 Na středu jsme se všichni těšili, byl před námi celodenní výlet do Doks. Abychom si ušetřili kilometry, využili jsme svezení lodí. V Doksech na náměstí jsme vzali místní obchody útokem, po obědě jsme navštívili Muzeum Čtyřlístku a pak pěšky zpět do Starých Splavů.

8 Muzeum Čtyřlístku

9

10 Ve čtvrtek jsme do poslední chvíle bojovali o týmové body, zapojili jsme nejen naše chytré mozečky, ale i mrštné nohy, odpoledne nás čekalo zakončení a vyhlášení vítězů. Po setmění jsme se odvážně vydali do lesa na baterkovou stezku odvahy.

11 BalónkováNa konci provázku …

12 Dovádění na hřišti

13 Noční procházka lesem

14 Kromě odměn a barvičkového trička jsme si domů odváželi spoustu zážitků.


Stáhnout ppt "Máchovo jezero 16. – 20. června 2014. Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili."

Podobné prezentace


Reklamy Google