Příroda a já Otázky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
I SBĚR ODPADKŮ A SMETÍ VYŽADUJE SPORTOVNÍ VZEPĚTÍ!
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)
Pejsci jsou od dvou matek a narodili se v jediný den.
Název školy: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF Autor: Mgr. Jaroslava Novotná, Název: VY_12_INOVACE_35_PŘÍRODA Téma: Zvířata.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Životní prostředí klady vs. zápory.
Příslovce Mgr. Michal Oblouk.
JARO Prvouka.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Soutěž: ze slov utvořte větu oznamovací, rozkazovací , přací a tázací
Podzim.
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
JARO V březnu je první jarní den. My s tátou dáváme mámě kytičku sněženek, obyčejně nějakou najdu na zahradě. Vystrčila zelený klíček z hlíny a já ji.
AKCE DĚLNÍKŮ Z FOLOBALU Někdy kdysi dávno v roce2007.
Vysvětlení některých pojmů
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Moje Rodina.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno,
58.1 Podstatná jména rodu středního – vzor moře
VY_III/2_INOVACE_93_Helena Zmatlíková
Roční období Název školy:
Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
JARO Jaro má 3 měsíce. Březen, Duben, Květen. Je aprílové počasí.
Moji kamarádi mi píší, jak prožívají jaro. František s manželkou, pradědeček a prababička jen ve třech u svého domečku. To je úděl nás starších. Stáří.
Prvouka ROČNÍ OBDOBÍ 1. ročník
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Č í slo š ablony: Jak si žije strom po celý rok? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
VY_32_INOVACE_Čp z 1 Jak se oblékáme během roku? Mgr. Pavlína Šantrochová Základní škola a Mateřská škola pro tělesně postižené, Liberec, Lužická.
Povídání o přírodě Vysvětlení některých pojmů. Povídání o přírodě Jaro  Jaro je hezké roční období, kdy se příroda probouzí.  Stromy začínají rašit.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_32_INOVACE_09_Zima Téma: Zima Číslo.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_2.2.5 Zvířata na podzim Název sady: Člověk a jeho svět Číslo projektu:
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
URČETE JEDNOTLIVÁ ROČNÍ OBDOBÍ
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Naše škola 1.
Autor: PaedDr. Jana Čechová
ROČNÍ OBDOBÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Aleš 2016 pro soutěž bajtik Klubal
Zvolený jako nejlepší mail roku
Vítám vás na prezentacích IX.ročníků
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Den Země 3.A – 25. dubna.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
DUM I. / 15. roční období Bc. Zdeněk Klíma.
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Zvláštnosti větné stavby
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
ROČNÍ OBDOBÍ Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.28_Zima Datum: 3.
Něco, co mohou napsat jen děti
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk,
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_32_INOVACE_16_PRVOUKA_JARO.
Transkript prezentace:

Příroda a já Otázky

Obrázky

Já a příroda Já vycházím s přírodou docela dobře, ale nechce se mě chodit moc na túry do přírody např. když jsme na škole v přírodě.

příroda a já Příroda se nám mění. Je úplně jiná než v zimě. Já mám sice hodně ráda přírodu, ale moc ráda do jí nechodím. A když tam jdu, tak tam běhám mezi květinami. Je tady taky pěkná příroda, ale jen na vybraných místech. Já mám nejradši přírodu, která je moderní.

Příroda a já Na přírodě mám ráda, že je tam čistý vzduch. V přírodě se musíme chovat slušně, ale taky by tam měly být odpadkové koše.

Jaro je tady Otázky

Máš ráda Jaro? Já mám ráda velmi jaro, protože rozkvétají květiny a ptáčci zpívají. A můžeme chodit na venkovní vyhřívané koupaliště.

Co se děje na jaře s přírodou ? Začíná se oteplovat. Rodí se více mláďat. Začínáme sbírat květiny do herbářů

Jaké je počasí ? Na jaře je už počasí mnohem lepší než na podzim! Bývá zatím kolem 20-28°C Ale i někdy bývá méně než 20 °C

Co děláš na jaře ? Začínáme být v krátkém rukávu. Začínáme jezdit na kole a na kolečkových bruslích. A hlavně můžeme běhat na hřištích

Co máš na jaře nejraději ? Že už se nemusím tak moc oblékat . Že už je více dětí na hřišti. Že už rozkvétají květiny. A už můžeme chodit v šatech.

Konec Doufám, že se vám to líbilo       Kateřina Válková