Adaptační kurz 8.9.-10.9.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Vojtěch Šolta student septimy
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
MC Motýlek Rájec-Jestřebí
Jazykový kurz - Angličtina v 8.00 jsme seděli v autobuse Směr stejný jako loni : hotel Súkenická Jana a Anička.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Sobota Ráno už o půl osmé zazvonil budík a mi si uvědomili, že musíme stávat tak jsme vylezli ze spacáků a šli na snídani.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
Jarní prázdniny ve školní družině
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Tak v této sestavě jsme odjížděli ( 4801 km) Kawasaki Zephyr 1100 Honda VFR 800 Fi Honda VFR 750 Průměrné tankování bylo 10 – 12 litrů (180km), tzn. Průměrná.
V 5:00 vyjeli současně z konečné stanice MHD autobusy s čísly 1 a 2. Každý další autobus s číslem 1 odjížděl.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
NOC PÁŤAKU Nikola Byrtusová.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Polsko
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Den mazec Autor : Valentýn Dudka. Vstal si v osm ráno a nestíháš školy A. Zůstaneš doma Zůstaneš doma B. Půjdeš do školy Půjdeš do školy.
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ 17. LEDNA – 22. LEDNA 2016 SŠ Rokycany, Jeřabinová 96/III, Rokycany.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ II.E – Lhota nad ROHANOVem
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Noc ve škole Tereza Mamulová.
Škola v přírodě v Lučkovicích
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Skladba 7. ročník
Sada 2 Jazyková komunikace MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Adaptační kurz 8.9.-10.9.2014

V pondělí o půl 9. jsme odjížděli od našeho gymnázia na náš společný adaptační kurz. Všichni jsme se těšili. V půl 11. jsme přijeli na místo - na Benecko do chaty Pohlednička - a ubytovali jsme se.

Dopoledne jsme ještě neměli žádný společný program, a tak jsme se vybalili a šli dolů do herny. Po obědě (který byl výborný, až tedy na polévku) jsme měli připravený orientační běh v lese po skupinkách, do kterých nás rozdělili profesoři. Poté jsme dostali volno.

Večer jsme se rozdělili do nových skupin a měli jsme si připravit divadelní scénky na další večer. Večer jsme seděli a povídali si u ohně. V půl 10. nás pan profesor Kváča zahnal na pokoje. A v 10 byla večerka 

Na další den byla naplánovaná túra na rozhlednu Žalý Na další den byla naplánovaná túra na rozhlednu Žalý. Dopoledne jsme byli jen u chaty, hráli hry a připravovali si scénky na večer. Po obědě jsme vyrazili. Cesta byla dlouhá a do kopce, ale všichni to zvládli. Odpoledne jsme se vrátili celí zpocení a unavení a těšili se na večeři.

Přišel večer a s ním i scénky Přišel večer a s ním i scénky. Nejdříve se do toho nikomu moc nechtělo, ale nakonec to byla sranda. Večer jsme dostali volno a mohli jsme si dělat, co chceme. Takže jsme si povídali a smáli se. V půl 11. byla večerka, ale nikomu se nechtělo spát, co s tím ale naděláme, slovo profesora je slovo profesora.

Ráno jsme se vzbudili a už byla středa. Nikomu se nechtělo domů Ráno jsme se vzbudili a už byla středa. Nikomu se nechtělo domů. Zkoušeli jsme smlouvat, jestli tam nemůžeme zůstat déle, ale bohužel to nevyšlo. Ráno jsme se tedy nasnídali a poté jsme se šli sbalit. A kolem 10. už stál před chatou autobus a jelo se domů. Kurz byl úžasný, byla strašná sranda a konečně se známe aspoň o trochu lépe 