Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Sekretariát Regionální rady soudržnosti Jihozápad SPOLEČNÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM 4. Výzva.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Seminář Ostrava Přeshraniční spolupráce Cíl Slovenská republika – Česká republika.
Advertisements

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
Priorita 2 Regionální rozvoj infrastruktury. Struktura prezentace   Úvod k prioritě  Zaměření jednotlivých opatření  Implementace programu  Grantové.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Společný regionální operační program (SROP) GRANTOVÁ SCHÉMATA KARLOVARSKÉHO KRAJE Aktuální stav průběhu 1. kola výzvy.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
„Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech“
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
ČESKÁ REPUBLIKA – SVOBODNÝ STÁT BAVORSKO Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán Společného regionálního operačního programu a Jednotného programového dokumentu Praha pro Cíl 2 Jihlava, 8.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
SPOLEČNÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM autor: Mgr. Marta Sargánková
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha.
NNO a fondy EU Plzeň 23. a Operační programy přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská územní spolupráce období Ing. Vladimír Šourek.
Grantové schéma Plzeňského kraje na podporu podnikání Odbor fondů a programů EU Oddělení grantových schémat.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Využití Společného regionálního operačního programu pro podporu IT projektů v regionech Jihlava 17. února 2004.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Ministerstvo pro místní rozvoj Sekce evropské integrace Evropské strukturální fondy; Jak využít partnerství mezi městy a regiony pro lepší přístup k evropským.
GRANTOVÁ SCHÉMATA SROP KARLOVARSKÉHO KRAJE 2. kolo výzvy Seminář
Krajský úřad Plzeňského kraje, Odbor fondů a programů EU Oddělení grantových schémat Grantové schéma Plzeňského kraje Program pro podporu drobných podniků.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
Priorita 2 Regionální rozvoj infrastruktury 3. kolo výzvy – do
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
SEMINÁŘ Jak na to? Plzeň Priorita 2 Regionální rozvoj infrastruktury.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Krajský úřad Plzeňského kraje Oddělení Sekretariát Regionální rady soudržnosti Škroupova 18, Plzeň Společný regionální operační program seminář.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Chyby a doporučení při předkládání projektů do SROP – opatření říjen 2005 Liberec Helena Kubíčková Sekretariát Regionální rady NUTS II Severovýchod.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu Elektronická žádost ELZA.
Sekretariát Regionální Rady NUTS II Severovýchod Implementační jednotka Společného regionálního operačního programu.
Monitorovací výbor RPS Ing. Jana Paláčková Ministerstvo pro místní rozvoj Sekce evropské integrace Řídící orgán SROP a JPD Praha Cíl 2.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
1 Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava, pracoviště Zlín Zlín III. kolo výzvy SROP PPŽ + Změny.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Besip Zlínského kraje Zlín,
Michal Šperling - EUREDIS
Transkript prezentace:

Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Sekretariát Regionální rady soudržnosti Jihozápad SPOLEČNÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM 4. Výzva k předkládání individuálních projektů Plzeň,

4. Výzva SROP PRIORITA 2 – REGIONÁLNÍ ROZVOJ INFRASTRUKTURY Opatření 2.1. – Rozvoj dopravy v regionech Podopatření – Rozvoj regionální dopravní infrastruk- tury Opatření 2.2. – Rozvoj informačních a komunikačních tech- nologií v regionech PRIORITA 4 – ROZVOJ CESTOVNÍHO RUCHU Opatření 4.2. – Rozvoj infrastruktury pro cestovní ruch Podopatření – Podpora regionální a místní infrastruk- tury cestovního ruchu

Finanční alokace pro NUTS II Jihozápad Tabulka alokací pro NUTS II Jihozápad - r kurz 32,555 OpatřeníZdroje EU Vyčerpáno JZ 1. Vyčerpáno JZ 2. Vyčerpáno JZ 3. Celkem vyčerpánoZbývá , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,59 Celkem , , , , , ,88

Finanční alokace pro Plzeňský kraj Opatření Alokace pro PK Vyčerpáno v 1. výzvě Vyčerpáno v 2. výzvě Vyčerpáno v 3. výzvě Zbývá čerpat ,000, , , , ,000, ,000, ,000, , , , , , ,720, , , , ,000,00 CELKEM , , , , ,25

Podopatření Reg. rozvoj infrastruktury PODPOROVANÉ AKTIVITY: Větší silniční projekty (silnice II. a III. třídy), realizované v centrech osídlení nebo spojující tato centra se silniční sítí vyšší třídy Silniční úseky napojující průmyslové či obchodní zóny na dopravní síť Projekty, které budou doplňovat výstavbu silnic I. třídy, rych- lostních komunikací a dálnic Zvýšení kapacity přístupových komunikací k hraničním pře- chodům Odstraňování bodových závad a nepříznivých dopadů na o- byvatelstvo - v tomto opatření nelze podpořit budování cyklostezek, výs- tavbu parkovišť ani běžné opravy a údržbu komunikací

Opatření 2.2. Rozvoj inform. a telek. technologií PODPOROVANÉ AKTIVITY: Zavádění nejlépe širokopásmového připojení (min. 256 kbps), zejména ve strukturálně postižených a hospodářsky méně vyvinutých územích regionu soudržnosti Zajištění veřejného přístupu občanů v obci nejlépe k široko- pásmovému internetu Zajištění toho, aby služby veřejné správy na místní a regio- nální úrovni byly interaktivní a přístupné všem, pokud možno prostřednictvím širokopásmového internetu - Přednost mají aktivity, podporující přístup veřejnosti k infor- mačním a komunikačním technologiím - Projekt musí vytvořit místo s veřejně přístupným internetem (PIAP nebo IC) - Stavební obnova místností nesmí přesáhnout 15% rozpočtu

ZMĚNY V DOKUMENTACI ELZA pro 4. kolo výzvy Příručka pro žadatele pro 4. kolo výzvy Příloha č. 1 Příručky pro žadatele – Povinné přílohy Příloha č. 7 Příručky pro žadatele – Výběrová kritéria Zdroje informací: Fondy a programy EU/SROP/Indivi- duální projekty Operační programy/SROP/Pro žadatele/4.kolo výzvy – individuální projekty Konzultace s pracovníky S-RR

PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ výzva k předkládání od 1. června do 29. července (12.00 h) osobně na S-RR, KÚPK zalepená a zapečetěná obálka - přes spoj přelepena samolepkou s podpisem a ra- zítkem žadatele - adresa S-RR, číslo výzvy, název priority a opatření, úplný název žadatele, název projektu, místo realiza- ce projektu obsah obálky: 3 x originál vytištěné žádosti 2 x povinné přílohy (1x originál, 1x kopie) 1 x nosič s elektronickou verzí žádosti (CD, disketa)

HARMONOGRAM VÝZVY Počet dnů akce Celkový počet dnů Nejzazší datum Konečný termín pro předkl. projektůmin Kontrola projektů (formální+přijatelnost) Oznámení žadatelům vyřaz. projektů Hodnocení projektů Zasedání Regionální rady Předání zápisu ze zased. RR ŘO SROP Návrhy smluv (S-RR) Kontroly ex-ante Rozhodnutí o účasti SR a SF Kompletace smluv (CRR) Podpis smluv o financování žadatelem

KONTAKTY DĚKUJI ZA POZORNOST Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti Jihozápad Škroupova 18, Plzeň PETRA KŮSOVÁ, BAMgr. DAVID JIRKA Tel: tel: Mob: mob: