DOTACE MŠMT Investice 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Dobrý den Ing. Kateřina Nousková
Rozhodnutí o poskytnutí dotace
Co je důležité znát pro realizaci projektu?
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Realizace projektu - ČR Centrum pro regionální rozvoj.
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Průvodce podáním žádosti do ROP JV Listopad 2012 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Základní povinnosti příjemců dotací Ing. Lukáš Brabenec 12. června 2014.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Program rozvoje venkova Postup administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí Ing. Ondřej Vodhánil, Odbor projektových opatření rozvoje.
Schválením žádosti projekt nekončí
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
Schválením žádosti projekt nekončí ……
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Seminář: Školství v regionu a jeho perspektivy – podprogram
Schválením žádosti projekt nekončí
Setkání regionálních výrobců
odbor politiky bydlení
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Poskytování dotací na odstraňování bariér v budovách kulturních zařízení z rozpočtu Ministerstva kultury Ing. David Šamánek.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Odbor školství oddělení školské ekonomiky
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
PROCES INVESTIC NĚKTERÉ ASPEKTY U VEŘEJNÉ SPRÁVY.
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

DOTACE MŠMT Investice 2011

10.10 - 31. 10. 2010 termín podání žádosti pro rok 2011 včetně povinných příloh na MŠMT odbor 50, Karmelitská 7, 118 12 Praha 1

„Státní podpora sportu pro rok 2011“ metodické pokyny MŠMT - 11 stránek + přílohy - ke stažení na www.msmt.cz/Sport/Dotace - pro nás aktuální program 133510 Podpora materiálně technické základny sportu - podprogram 133512 (str.8) - na investice-technické zhodnocení - možné čerpat až do 100 %

Elektronický formulář EDS/SMVS Stáhnout programy z www.edssmvs.cz Příručka s pokyny k vyplnění formuláře Jednotlivé záložky k vyplnění: účastník, cíl, indikátory,parametry, finanční bilance Ukládání formuláře, kontrola, odeslání

Povinné přílohy Při podání žádosti: Základní dokumenty Investiční záměr Majetko-právní vztahy Další dokumentace V případě přiznání dotace, na vyzvání: Aktualizované elektronické formuláře Rozpočet na úrovni výkazu výměr Stanovisko stavebního úřadu Doklad o vyhodnocení nabídek dle zákona 137/2006 Sb o veřejných zakázkách resp. pravidly č.j. 3 863/2008-501 a interní směrnicí MŠMT čj.: 2371/2009-14 Žádosti předkládat v jednom písemném vyhotovení pod značkou: subtitul 133512

Registrace invest. záměru Výzva k doplnění dalších dokumentů Přidělení registračního čísla Další podmínky a pokyny Rozhodnutí o uvolnění dotace Zřízení speciálního účtu Nutné dodržet všechny závazné parametry (technické parametry, termíny, podíl financování) Za nedodržení finanční postih Pokud by mělo dojít k jakékoliv změně registrovaných parametrů, je nutné požádat předem o změnu. Čerpání dotace vést účetně odděleně

Ve stanoveném termínu Statistické výkazy – formuláře Vyúčtování dotace Ve stanoveném termínu Statistické výkazy – formuláře Závěrečné hodnocení Ve stanoveném termínu si požádat o závěrečné vyhodnocení akce Dle prováděcího pokynu Kopie faktur, výpisy z účtu, zjišťovací protokoly, kolaudace stavby, převzetí díla, verbální hodnocení Fotodokumentace

Ukončení řízení Následná kontrola FÚ Pokud budou dokumenty v pořádku a MŠMT neshledá žádné nedostatky bude řízení ukončeno bez připomínek. Následná kontrola FÚ Přečíst si vždy všechny podmínky a pokyny ! Veškeré dokumenty archivovat ! Informace: jan.vronsky@msmt.cz

SOKOL JIHLAVA Rekonstrukce střechy Oprava velké tělocvičny Rekonstrukce malé tělocvičny SOKOL JIHLAVA Rekonstrukce střechy Rekonstrukce šaten, sprchy. Celkem dotace MŠMT na akce Sokola Jihlava 1 281 000,-