Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Advertisements

ZÁKLADNÍ POJMY EKONOMIE
SLOVNÍ DRUHY Mgr. Michal Oblouk.
Něco málo o životě….
Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu CZ.1.07/1.1.04/
EU ICT2/1/1/7 Člověk a svět práce - 4.,5. ročník
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
VY_52_INOVACE_PRV.3.36_Chráníme si zdraví_pracovní list
PŘÍKLAD KVALITATIVNÍHO VÝZKUMU
rozdělení v daném poměru
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky, Vaše příležitost pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Dědění a práva k cizím věcem Petr Machala. 1.Která listina nám garantuje právo vlastnit majetek? 2.Který zákoník upravuje majetkové vztahy fyzických a.
Mgr. Michal Oblouk SOUVĚTÍ SOUŘADNÉ.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Pozvání k účasti na liturgii.
MS Word Snímek č. 2 MS Word Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete.
Název materiálu:VY_32_INOVACE_CJ2r0109 Název sady:Morfologie pro 2. ročník Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Vzdělávací obor:Český jazyk a.
Dialog o podstatě matematiky Kristýna Pítrová, 2.B
ZÁJMENA (pronomina).
Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. PhD.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Živnostenské oprávnění II
Výběr problému 1 Projekt: Svět práce v každodenním životě Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.26/ ©Gymnázium Hranice, Zborovská 293 Aktivita č.15: Výchova.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
Namalujte si ikonu Pokud se podíváte na pracovní plochu,uvidíte na ní mnoho malých obrázků(říkáme jim ikony), o kterých víme,že zastupují programy.Zkusíme.
. ..
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Částicová stavba látek
Podáváte na Vašem pracovišti tokolytikum Tractocile® (atosiban)?
ČÁSTICE Název a adresa školy
Název ročníkové práce Vaše Jméno Vedoucí práce: doc. PhDr. Ing. Mgr. Jméno Příjmení, PhD., CSc.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Licencování Exchange Server 2007 Petr Bobek, Information Worker Microsoft 16. února 2007.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Sedláková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
Zamyslete se nad otázkou: Navštívili naši Zemi mimozemšťané? Zapište alespoň dva důvody proč ano a dva důvody proč ne.
Rozkazovací tázací oznamovací přací. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č.
Jsem občanem Evropské unie
závislost na internetu
Můj Ježíš, Spasitel, nikdo není jako On. Všechny mé dny chválit Jej chci a obdivovat lásky dar. Můj Ježíš, Spasitel, nikdo není jako On. Všechny mé dny.
Můj Ježíš, Spasitel, nikdo není jako On. Všechny mé dny, chválit Jej chci a obdivovat lásky dar. 1/15.
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Velká francouzská revoluce. Jak se chovali panovníci v předrevoluční Francii? Jak byla rozdělená společnost ve Francii? Byli všichni spokojeni?
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_TOMAS_VASATA_ZAKLADNI_PRAVNI_POJMY_FYZICKE_A_PRAVNICKE_ OSOBY_09 Název školyStřední škola.
Zákon o obchodních korporacích. Obchodní korporace 90/2012 Sb., zákon o obchodních společnostech a družstvech (zákon o obchodních korporacích) Kolizní.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Společnost Autor: Mgr. Miluše Džuberová ŠIKANOVÁNÍ vyhrožování rvačky vymáhání peněz.
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM. Pojem patří mezi kapitálové společnosti (společníci neřídí přímo společnost, za závazky ručí omezeně s.r.o. je společnost,
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Od výzkumného problému k jeho řešení (výzkumu) Problém: Co tvoří základ interakce zdravotní sestry s pacientem, která má povahu ošetřovatelské péče?
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Program č PRAVIDELNÁ ČINNOST SPORTOVNÍCH A TĚLOVÝCHOVNÝCH ORGANIZACÍ.
Místní demokracie a participace na veřejném životě
Struktura látek (pevných, kapalných a plynných)
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
Graffiti Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_35_VLASTIVĚDA
Tajemství úspěchu Tomáš Baťa a Henry Ford
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
LINEÁRNÍ FUNKCE II. Prvních pět úloh zpracovány v programu GeoGebra:
Pro koho tu přednášku děláme? zdroj: duarte.com
Modelový koncept hodiny výtvarné výchovy
Stanislava Andršová Josef Vlach
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
27 ROVNICE – POČET ŘEŠENÍ.
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Skupiny, do kterých patřím

Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou skupinu lidí, které jste podle Vás členem, ať už se jím cítíte být sami nebo jste ostatními do této skupiny zařazováni. 3.Pokračujte, dokud list papíru nebude zaplněn alespoň 10 různými slovy spojenými s vaším jménem.

Sdílení 1.Kterých skupin jste členy od narození? Která členství jste získali časem? Kdy a proč? 2.Která členství prožíváte intenzivně, která jen slabě, případně vůbec? Proč je to tak podle Vás? 3.Existují skupiny, do kterých jste zařazováni jinými, aniž byste o to příliš stáli nebo s tím souhlasili? Které, pokud ano? 4.Do kterých skupin byste chtěli patřit a proč? Brání tomu něco? Co, pokud ano? 5.Vyberte skupinu, za jejíž „dobro“ (bezpečí, úspěch apod.) cítíte osobní odpovědnost a byli byste ochotni zbavit se kvůli ní osobního pohodlí.