Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete."— Transkript prezentace:

1 Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete ovládat dvěma způsoby: pomocí webového prohlížeče pomocí klienta.

2 Instalace Dropboxu Přihlásím se na stránku http://www.dropbox.comhttp://www.dropbox.com Zvolím Download Dropbox a Uložit soubor. Na obvyklé místo (nastaveno v prohlížeči) se uloží soubor Dropbox.exe. Dvojklikem tento soubor spustím a nainstaluji klienta Dropbox.

3 Pokud se chcete zaregistrovat, zvolte první možnost... Pokud jste se již u Dropboxu zaregistrovali, pak vyberte druhou možnost.. Pokračujte kliknutím vpřed... (Next)

4 Budu používat již vytvořený účet server.zelesice@inmail.cz Heslo je 6kola! Název počítače – instalátor nabídne stávající jméno počítače. Můžu je změnit na libovolný název.

5 Zvolím provoz zdarma ☼ Další (Next)

6 Neměnit Další (next)

7 Budou následovat další obrazovky, které jen odentruji...

8 Po ukončení instalace se otevře složka Dropbox Po chvíli synchronizace jsou ve složce soubory z Internetu.

9 Od této chvíle: Cokoliv se ve složce změní, projeví se okamžitě ve složkách Dropbox všech přihlášených a zapnutých počítačů: Změna souboru Nový soubor Přejmenování souboru

10 Dropbox účet a nastavení sítě. Bezplatné účty jsou vybaveny 2 GB úložiště (odstraněné soubory a revize se nepočítají). Můžete zkontrolovat své kvóty a nastavení vašeho účtu na http://www.dropbox.com/Account. Také mějte na paměti, že soubory ve složce Dropbox jsou stále na pevném disku, takže budete potřebovat nejméně tolik místa na pevném disku jako váš Dropbox účet.

11 Dropbox je zabezpečen. Všechna data souboru dochází přes SSL. Zašifrovány jsou všechny soubory. Jsou to stejné standardy, kterými banky a vojsko chrání svá data.


Stáhnout ppt "Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete."

Podobné prezentace


Reklamy Google