Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a."— Transkript prezentace:

1 Windows 8 ZMVS

2 Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a bude dost Windows 8 by však měly pro slabší počítačové konfigurace nabízet rozhraní Aero, které je známé v systémech Vista a Windows 7. dostupné jen v 64 bitové verzi OS.

3 Windows 8 Rychlý systém hibernace, který během 3 až 6 sekund uloží všechny úlohy a operace. – Zrychlení hibernace a opětovného probuzení má být dosaženo tím, že systém uloží z RAM jen ty informace, které budou nutné k opětovnému probuzení a startu systému. Dále by mělo dojít k inteligentnímu řízení SSD disků, které by mělo přispět k celkovému zlepšení výkonu počítače a optimalizaci RAM.

4 Windows 8 Koncept Windows 8 je takový, že uživatel bude vlastnit jen hardware a jádro Windows, zbylé části jako je samotný operační systém, aplikace, uživatelská data včetně nastavení budou uložena na virtuálním disku v uložišti Microsoftu, který je jako nazýván VDI ( Virtual Desktop Infrastructure ) nebo také Hyper – V. Součástí tohoto řešení je virtuální disk – vHD, na kterém bude uložen celý uživatelský profil, včetně dat a nastavení. Pokud tedy dojde k selhání hardware, ztráta na datech by tak měla být minimální. Veškeré aplikace a jejich správa by měla být řízena přes appstore tak, jako třeba u Apple.

5 Windows 8

6

7 Úvodní obrazovka – Vše, co je pro vás důležité, najdete na nové úvodní obrazovce. – Dlaždice úvodní obrazovky jsou spojeny s lidmi, aplikacemi, složkami, fotografiemi nebo weby a aktivně zobrazují nejnovější informace. – Okamžitý přehled o aktuálním dění.

8 Windows 8 Myš, klávesnice a nyní i dotykové ovládání – Windows 8 je ideální pro počítače vybavené pouze myší a klávesnicí, pro počítače s dotykovými obrazovkami i pro počítače, které kombinují obě možnosti ovládání. – Ať už máte jakýkoli typ počítače, budete moci rychle a snadno přepínat mezi aplikacemi, přesouvat soubory a plynule přecházet z místa na místo.

9 Windows 8 Aplikace z Windows Store – Součástí Windows 8 je nový obchod s aplikacemi – Windows Store. – Ve službě Store, kterou lze otevřít přímo z úvodní obrazovky, lze procházet a stahovat aplikace pro vaření, fotografie, sportovní novinky, zprávy a mnoho dalšího. Mnoho z nich je zdarma.

10 Windows 8 Váš Windows všude, kde ho potřebujete – Přihlášení pomocí účtu Microsoft k libovolnému počítači s Windows 8 a na obrazovce se okamžitě zobrazí vámi zvolené pozadí, předvolby zobrazení a nastavení.


Stáhnout ppt "Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a."

Podobné prezentace


Reklamy Google