Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme."— Transkript prezentace:

1 Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme začít.

2 Vyberte prosím v duchu JEDNU z karet a intenzívně na ni deset vteřin myslete. NA ŽÁDNOU KARTU NEKLIKEJTE MYŠÍ! Počítač nyní využije schopností Vašeho podvědomí! Ujistěte se, že si pamatujete Vámi zvolenou kartu a pokračujte kliknutím myši ….

3 Nyní dojde ke čtení Vašich myšlenek! Zavřete oči a potichu vyslovte jméno Vámi zvolené karty. Prosím nevynechat, jedná se o nejdůležitější část přenosu Vašich myšlenek. Pokračujte kliknutím na myš...

4 Hezký den přeje Bill Gates Počítač na základě pohybu neuronů Vašeho mozku objevil Vámi zvolenou kartu a odstranil ji z hromádky. Jestliže si myslíte, že jde o náhodu můžete vyzkoušet znovu!


Stáhnout ppt "Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme."

Podobné prezentace


Reklamy Google