VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Nesené pluhy JUPITER II
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
Sklízecí řezačky.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Univerzální secí stroj TERRASEM C
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Obraceče ,shrnovače.
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
Název operačního programu:
JUMBO L combiline.
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ BROUŠENÍ V. Ing. Iveta Mičíková
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
Vodorovný vrh Graf trajektorie Mgr. Alena Tichá.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
U n i v e r z á l n í v o z y p r o s k l i z e ň s e n á ž e, s e n a, s l á m y a o d v o z k u k u ř i c e EUROPROFI 4000 / 4500 / 5000.
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Rozdíl mezi kluznými a kuličkovými ložisky
Autorotor Magnum 90 Inovativní systém pro velká stáda.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
JEDNODUCHÉ STROJE.
Produktová prezentace
aneb Co nám ulehčí práci
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
Dvourotorové stranové shrnovače
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin
Broušení Slouží k vyhlazování povrchů materiálů. Obrábění probíhá pomocí zrn. Nástrojem je brusný papír nebo plátno. Skládají se z podkladového materiálu,
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Řezání na pásových pilách
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_06.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí Pöttinger koncept, který se vyznačuje hospodárností, výkonností a kvalitou práce! Systémovým řešením z jedné ruky.
Ozubené převody Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Polonesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové stranové shrnovače
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Transkript prezentace:

VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line

TOP 852 / 972 S - line TOP S - line Odkládání řádkustředové Pracovní záběr 7,75 - 8,55 m9,00 - 9,80 m Transportní délka7,68 m8,28 m Transportní šírka2,95 m Transportní výška s demon. hrabicemi3,30 m3,85 m Transportní výška3,99 m4,60 m Hmotnost2800 kg3200 kg Půdní světlost0,57 m Průměr rotorů3,70 m4,30 m Počet ramen na rotoru1315 Počet prstů na ramenu45 Pneumatiky rotorů18.5x8.5-8 Pneumatiky podvozku380/55-17

TOP 852 / 972 S – agregace, rám, podvozek  Spodní táhla závěsu kat. II / šířka 2. Sklopná opěrná patka plní současně funkci držáku kloubové hřídele.  Kloubová hřídel s přetěžovací spojkou.  Stabilní konstrukce rámu s aktivně řízenou nápravou s pneumatikami 380/  Minimalizovaná výška při přepravě i při velkém průměru rotorů.  Osvětlení a výstražné tabulky v základní výbavě.

TOP 852 / 972 S – line – rotory DuraTec I přes velký průměr rotoru Pöttinger respektuje požadavky praxe na kvalitní kopírování nerovností a čistotu shrnovaného materiálu!  Rotory DuraTec s velkým průměrem.  Litinová vodící dráha s možností nastavení pro přesné vedení hrabic.  Vodící dráha s velkým průměrem pro klidný chod hrabic a šetrnou manipulaci s pící.  Hrabice s velkým průměrem a roztečí uložení ramen 510 mm pro stabilitu rotoru a dlouhou životnost.  Profilované demontovatelné hrabice.  Řídicí hřídel a kladku lze v případě potřeby snadno a rychle vyměnit po uvolnění pouze dvou šroubů.  U prachotěsné konstrukce rotoru DuraTec není nutná kontrola ani výměna oleje (odpadají problémy s těsností). Samomazná ložiska vodících kladek. Minimální nároky na údržbu.  Rovné prsty bez silného zalomení jsou vedeny přímo pod hrabicí.  Při zatížení prstu shrnovaným materiálem (zavadlá senáž) nedochází ke zvednutí prstu. Výšku prstů není nutné nastavovat příliš nízko a nedochází k znečištění píce ani nadměrnému zatížení prstů, ramen, rotoru,...  Prsty jsou z řádku plynule vytahovány a nedochází k jeho následnému rozmetání.

 Vnitřní šestikolový podvozek rotorů. Uvnitř ležící opěrná kolečka pro dokonalé kopírování i velmi nerovných pozemků.  Čelní kopírovací kolečko (volitelná výbava) pro kopírování nerovností.  Výkyvné čelní kolečko pro snížení přepravní výšky nebo eliminaci kolize s řádkem (např. slámy).  Možnost nastavení příčného sklonu rotorů.  Nastavitelný pracovní záběr.  Nastavení výšky prstů ruční klikou.  Kardanové zavěšení rotorů +/- 5° pro nejlepší přizpůsobení povrchu ve všech směrech. TOP 852 / 972 S - line

Společnost Pöttinger vyvinula nový způsob zvedání rotorů pro velké dvourotorové shrnovače řady S - line, u kterých je osa otáčení umístěna šikmo. Rotory se na souvrati zvedají šikmo dozadu a dosahují tak světlosti 57 cm. Hotové řádky nejsou při přejíždění narušeny točícími se rotory. Nedochází tak ke ztrátám při sběru následujícími stroji. TOP 852 / 972 S – line – shrnování

TOP 852 / 972 S - line

TOP 972 S – line – u ž ivatelé Shrnovač TOP 972 S – line používáme v podniku od roku Kvalitní a pravidelný řádek středového shrnovače TOP 972 připravuje hmotu do senážních vozů JUMBO 6610 D vhodněji než stranové shrnovače, což se projevuje v kvalitě řezání senážních vozů. Na našich nerovných pozemcích reaguje shrnovač velmi dobře a dosahuje i vysokou výkonnost. DS AGRO Libštát, Josef Chuchlík, okres Semily

Freitag, 27. Juni 2014 „ K d o s e r o z h o d n e p r o P Ö T T I N G E R, z í s k á v í c e n e ž s t r o j … “ D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t !