Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH."— Transkript prezentace:

1 NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH

2 SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP Nesený otočný pluh v provedení od 4 do 6 radlic pro traktory do 240 k. SERVO 45 M ve standardním provedení. SERVO 45 M NOVA s permanentní pojistkou proti přetížení. SERVO 45 M PLUS s hydraulicky nastavitelným pracovním záběrem. SERVO 45 M NOVA PLUS s maximálním komfortem výbavy pro orbu v každých podmínkách.

3 SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY
45 M NOVA 45 M PLUS 45 M NOVA PLUS Počet těles 4 5 6 Výška rámu - cm 80 (90) 80 Profil rámu - mm 140 x 140 Rozteč těles - cm 95 (102) 95 Pracovní záběr těles - cm skokově ( ) plynule od 30 do (32-54) plynule od 30 do 49 (32-54) Jištění těles šroubem hydropneumatické Základní hmotnost - kg 1550 1400 1910 1620 1895 1520 1785 2090 1740 2055 ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY

4 SERVO 45 M NOVA – NONSTOP JIŠTĚNÍ
Ochrana pluhu i pracovních orgánů. Vhodný průběh jisticího momentu – se zvyšující se výškou zdvihu klesá síla působící na těleso. Minimalizuje vytahování kamenů. Výškový výkyv tělesa do 40 cm, stranový výkyv do 20 cm. Centrální nastavení jisticího tlaku pro všechna tělesa. Každé těleso s vlastním akumulátorem.

5 SERVO 45 M PLUS – PLYNULE NASTAVITELNÝ PRACOVNÍ ZÁBĚR
Hydraulicky nastavitelný pracovní záběr z kabiny traktoru i v průběhu orby. Automatické přestavení tažného bodu s eliminací stranového zatížení. Optimální využití pracovního záběru a tažné síly traktoru dle podmínek. Snadná orba klínových ploch, okrajů polí, …

6 SERVO 45 M – ZÁVĚS, RÁM Masivní závěs - dle podmínek orby a traktoru je horní závěs nastavitelný ve 3 polohách a spodní ve 4 polohách. Otočný čep 130 mm uložený v kuželíkových ložiskách. Šroubovaný rám 140 x 140 mm pro přenos zatížení na krut a na ohyb. Vnější výztuha v oblasti největšího zatížení. Prodloužená vnější konzola pro zvýšení stability.

7 SERVO 45 M – NASTAVENÍ SERVOMATIC
Nastavení záběru prvního tělesa pomocí zadního šroubu  : Je-li záběr prvního tělesa příliš úzký, povolte šroub. Je-li záběr příliš široký, přitáhněte šroub. Nastavení tažného bodu pomocí předního šroubu  : Pokud táhne traktor směrem k již obdělané oblasti, šroub povolte, aby se k obdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Pokud traktor táhne směrem k neobdělané oblasti, šroub přitáhněte, aby se k neobdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Záběr prvního tělesa i tažný bod lze rychle a exaktně nastavit. Tyto dvě funkce se navzájem neovlivňují, takže dodatečné seřízení je zbytečné. Seřizovací šrouby s pojistkou proti otočení umožňují přesné a snadné nastavení pluhu. SERVO 45 M – NASTAVENÍ SERVOMATIC

8 SERVO 45 M – PROVEDENÍ, VÝBAVA
Výška rámu / rozteč těles. Plné / páskové odhrnovačky různých typů. Zahrnovací límce / předradličky. Hladké / tvarované krojidlo. Opěrná kola plechová, pneumatická, … Systém TRACTION CONTROL pro dotížení zadní nápravy traktoru, … Osvětlení s výstražnými tabulkami v základní výbavě pluhu.

9 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
SERVO 45 M / 45 M N / 45 M P / 45 M NP Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

10 František Hájek Lesoňovice v okrese Žďár nad Sázavou
„S neseným čtyřradličným pluhem SERVO mám zkušenosti již od roku Kvalita práce je dobrá, odhrnovačky zaklápí rostlinné zbytky a kvalitně drobí. Opotřebení jednotlivých dílů odpovídá našim kamenitým podmínkám,“ konstatuje soukromý zemědělec František Hájek.

11 ZD Nové Město na Moravě I ve velkém podniku se dobře uplatní nesený pluh, který orá především menší pozemky. Tato úloha připadá na dva čtyřradličné pluhy SERVO 35 NOVA, které jsou vybavené rovněž systémem hydropneumatického jištění orebních těles. Na hlinitopísčitých půdách v nadmořské výšce 755 až 790 metrů odvádí SERVO velmi dobrou práci.

12 Oldřich Kobza z Hořenic na Chomutovsku
Oldřich Kobza je zastáncem pravidelné orby, přičemž svou kvalitou musí tato operace splňovat náročné požadavky. Dalším pořízeným strojem se tak stal nesený čtyřradličný pluh SERVO 35 NOVA. Hydropneumatické jištění funguje spolehlivě a dovoluje plynulou orbu i v kamenitých půdách bez nutnosti zastavování traktoru. Tělesa se mohou vykývnout jak nahoru, tak i do strany. Úkoly pluhu nespočívají jenom v drobení půdy a otočení ornice se zaklopením veškeré organické hmoty tak, aby na povrchu pozemku zůstal “čistý stůl“. Vzhledem k ekologickému režimu hospodaření je pluh klíčovým strojem pro likvidaci plevelů a výrazného omezení výskytu chorob a škůdců.

13 ZEPO Bořitov na Blanensku
Pětiradličný pluh SERVO 35 S PLUS NOVA pracuje v agregaci s traktorem JD 7530 (175 k). Nesený pluh s možností plynulého nastavení pracovního záběru využívají v Bořitově od roku 2015, a to především při orbě menších a nepravidelných pozemků. Roční výkonnost pluhu je přibližně 300 ha.

14 ZOD Olešník, okres České Budějovice
Pětiradličný pluh SERVO 45 M NOVA pracuje v agregaci s traktorem CASE MAGNUM o výkonu motoru 220 k. Na obrázku je nesený pluh při orbě strniště žita s přípravou pod kukuřici. Pluh pořízený v roce 2018 dosahuje v závislosti na podmínkách hodinové výkonnosti 2,5 ha. V Olešníku již vlastní i osmiradličný pluh SERVO 6.50 PLUS NOVA.

15 ZD Podchlumí Dobrá Voda
Na základě velice dobrých zkušeností se stroji značky Pöttinger zakoupil podnik v roce 2018 také nesený pětiradličný pluh SERVO 45 S PLUS. Pluh je vzhledem k půdním podmínkám dobře vybavený, disponuje mimo jiné variabilním nastavením pracovního záběru, plnými odhrnovačkami 46 Wc Durrastar, zahrnovacími límci, tvarovanými krojidly, dvojitým pneumatickým opěrným kolem či systémem TRACTION CONTROL pro přídavné nerovnoměrné dotížení zadní nápravy traktoru. Redukce prokluzu snižuje spotřebu PHM.

16 ZÁLESÍ AGRO Luhačovice
SERVO 45 S PLUS NOVA využíváme na zimní orbu a zaorává také hnůj. Pluh nahradil starší stroj a zkušenosti s ním máme velice dobré. S traktorem 230 koní se závažím kg oráme do hloubky 20 až 25 cm, co dovolí podloží. Většinou jezdí po svahu kvůli členitosti terénu. Pracovní záběr volí obsluha podle potřeby, v kopcích záběr hydraulicky stáhne. Pluh má NONSTOP jištění pro orbu v každých podmínkách a velmi využíváme také dotěžování zadní nápravy TRACTION CONTROL.

17 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! VYROBENO VE VODŇANECH Donnerstag, 27. Dezember 2018


Stáhnout ppt "NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH."

Podobné prezentace


Reklamy Google