Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti."— Transkript prezentace:

1 Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti lze obě řady disků centrálně nastavit v 5 polohách.

2 Nesený TERRADISC – válce Nesený TERRADISC – válce  TYČOVÝ VÁLEC Jednoduchý válec o průměru 660 mm. Válec se sníženou hmotností pro lehké a nelepivé půdy. Lisované krajové disky pro ochranu ložiska a uložení (minimalizace namotávání rostlinných zbytků). Cenově nejpřijatelnější válec se sníženou hmotností.  DVOJITÝ TYČOVÝ VÁLEC Dvojitý tyčový válec s průměry 540 mm a 420 mm s výkyvným uložením pro kopírování nerovností.  KRUHOVÝ ŘEZACÍ VÁLEC Válec o průměru 600 mm s řezacími a čistícími noži. Optimální pro lokální klínové utužení půdy (vhodné pro vsakování vody do půdy) a tvorbu půdní struktury. Vhodné do těžkých a suchých půd.  ZHUTŇOVACÍ VÁLEC PACKER Průměr 550 mm. 8 disků pro 1 m záběru - optimální pro lokální klínové utužení půdy (vhodné pro vsakování vody do půdy) a tvorbu půdní struktury. Univerzální válec vhodný do těžkých, vlhkých a kamenitých půd. Centrálně nastavitelné škrabky. Lisované krajové disky pro ochranu ložiska a uložení (minimalizace namotávání rostlinných zbytků).  VÝKYVNÝ VÁLEC ROTOPACK Přední válec o průměru 270 mm a zadní o průměru 215 mm. Velmi dobré drobení půdy. Výkyvné uložení pro kopírování nerovností.

3 HH ladké nebo duté disky SS tranové disky OO dpružené pruty TT ypy válců OO světlení s výstražnými tabulkami Nesený TERRADISC – volitelná výbava Nesený TERRADISC – volitelná výbava

4 Nesený TERRADISC – NÁHRADNÍ DÍLY Nesený TERRADISC – NÁHRADNÍ DÍLY

5 Jednatel Jaromír Novotný (vlevo) AGRINO, s. r. o. z Oldřichova na Táborsku Kladně zhodnotil Jaromír Novotný stroje na zpracování půdy a setí: Bez diskového podmítače TERRADISC 4000, který má za sebou bez problémů přes 4 000 ha, bychom jen těžko zvládali zaset ozimy. Dvakrát zpracuje půdu před setím, přičemž po druhé podmítce jede hned secí kombinace LION 6000 a AEROSEM 6000 F. Kvalita práce podmítače závisí na rychlosti, která by měla být více než 12 km v hodině. Potom je půda zpracovaná kvalitně a za den zvládneme kolem 40 ha.

6 Maximálne spokojní sme s podmietačom TERRADISC so záberom štyri metre. V tomto zábere má veľmi dobrú manévrovateľnosť, pracuje perfektne v agregácii s traktorom 135 koní. Podmietač využívame na jar i na jeseň, ročne urobí približne 700 ha. Vzhľadom k tomu, že máme veľa kameňov, má bezúdržbové istenie každého disku samostatne, pre nás veľký význam. Juraj Štubian, PD Hrochoť okr. Banská Bystrica

7 Ing. Přemysl Němec, LESOŠKOLKY Řečany nad Labem Od firmy Pöttinger vlastníme také 3 nesené diskové podmítače TERRADISC 3000. Všechny pracují v agregaci s traktory 110 koní. V kombinaci s podmítači využíváme také DRILLBOX 300 na setí meziplodin.


Stáhnout ppt "Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google