Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!"— Transkript prezentace:

1 Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!

2 NOVACAT 402442 Pracovní záběr – m3,884,30 Počet disků910 Počet nožů1820 Hmotnost – kg9801070 Min. příkon traktoru – k90110 Výkonnost - ha/hod.4,04,5 NOVACAT 402 / 442 H

3 NOVACAT 402 / 442 H – pohon, doprava, …  Stabilní 3-bodový závěs kat. III, šířka 3.  Kloubový hřídel s třecí spojkou s jistícím momentem 1500 Nm.  Kloubový hřídel s volnoběžkou.  2 pozice při odstavení.  Vodorovná poloha v ose traktoru při dopravě.  Světlost 50 cm.  Osvětlení a tabulky v základní výbavě.

4 NOVACAT 402 / 442 H 2 polohy rámu PP ro agregaci s čelně neseným strojem se záběrem 3,0 nebo 3,5 m. Středové uložení žací lišty OO ptimální kopírování nerovností. RR ovnoměrné zatížení žací lišty s „plovoucím řezem“. Hydraulické odlehčení RR ovnoměrný přítlak na půdu po celé šířce lišty. PP řítlak lišty (+/- 70 kg) pro kvalitní kopírování. Odlehčení je nastavitelné dle podmínkek. MM inimální přítlak pro ochranu stroje i porostu. MM enší opotřebení plazů i nožů. Nájezdová pojistka PP ři najetí na překážku se žací lišta vykývne dozadu. VV ypínací síla je nastavitelná. Hydraulické nastavení ramene SS nadná agregovatelnost. SS právná poloha žací lišty.

5  Sklopitelná ochranná čelní plachta v přední části  lepší přístup k žací liště, jednoduchá údržba a čištění.  Sklopitelný boční kryt.  Rychloupínání nožů pro snadnou výměnu v základní výbavě. NOVACAT 402 / 442 – ž ací lišta

6 NOVACAT H - ž ací lišta MM odulová konstrukce disků pro snadnou opravitelnost. PP lochý tvar lišty a plazů s optimalizovaným oválným tvarem disků garantují kvalitní řez i v těžkých podmínkách. LL išta je svařovaná a vyrobená z kvalitní oceli o šířce 4 mm. ŠŠ roubovaný unašeč s vyměnitelným čepem. DD vouřadé kuličkové ložisko. PP lazy pro vyšší strniště ve volitelné výbavě.

7 OO zubená kola s počtem 35 a 44 zubů pro rovnoměrné zatížení a klidný chod. VV ždy 2 zuby v záběru.

8  Eliminace přejíždění pokosu.  Shazovací disky nebo disky s bubínky ve volitelné výbavě. NOVACAT 402 / 442 H – odkládání pokosu

9 NOVACAT 402 / 442 H

10 NOVACAT 442 H – u ž ivatelé „Výkonnost žací lišty je velmi solidní, za hodinu s ní poseču 3 až 4 ha jetele na senáž a tu samou plochu i na loukách na seno. V prvních sečích zvládla kolem 100 ha. Pracuje spolehlivě a patrná je dobrá kvalita materiálu, protože zatím jsme ještě nemuseli měnit ani nože. Takový záběr už vyžaduje rovnější pole, s tím jsme počítali a techniku na to máme, takže pracovní rychlost může být vyšší, pole je rovnoměrně posečené i na svahu a pokos je čistý. Samozřejmě problém je na polehlých plochách, ale ty nevezme pořádně žádný žací stroj a vzhledem k vysoké plošné výkonnosti jí tento ‚nedostatek‘ rád odpustím,“ říká s úsměvem farmář. František Drs z obce Bošilec na Českobudějovicku

11 Mittwoch, 17. Dezember 2014 „ K d o s e r o z h o d n e p r o P Ö T T I N G E R, z í s k á v í c e n e ž s t r o j … “ D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t !


Stáhnout ppt "Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!"

Podobné prezentace


Reklamy Google