Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem"— Transkript prezentace:

1 Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NOVACAT 352 CF Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem ČISTÁ SKLIZEŇ S NÍZKÝMI NÁKLADY

2 CF = jedinečná technologie sklizně
S žacím strojem NOVACAT 352 CF se šnekovým dopravníkem nabízíme zákazníkům technologii sklizně píce s minimalizací znečištění. Inovativní řešení řádkování bez nutnosti využití kondicionéru a shazovacího pásu umožňuje snížení investičních nákladů o 30% v porovnání s konvenčními systémy. Redukce operací při sklizni a malá energetická náročnost stroje snižuje celkovou spotřebu PHM. Redukce přejezdů pro minimalizaci utužení půdy. Čistá sklizeň s celkovým snížením provozních nákladů.

3 NOVACAT 352 CF – technické údaje ČISTÁ SKLIZEŇ S REDUKCÍ OPERACÍ
NOVACAT 352 CF se šnekovým dopravníkem Pracovní záběr - m 3,46 Transportní délka - m 5,20 Hmotnost stroje - kg 1460 Počet disků / nožů 8 / 16 Min. příkon traktoru - k 120 Výkonnost - ha/h 3,40 ČISTÁ SKLIZEŇ S REDUKCÍ OPERACÍ

4 NOVACAT 352 CF – závěs, pohon, doprava
Stabilní tříbodový závěs kat. III, šířka 3. Kloubový hřídel s lamelovou spojkou s jistícím momentem 1500 Nm. Kloubový hřídel s volnoběžkou. Vodorovná poloha v ose traktoru při dopravě. 2 pozice při odstavení. Světlost 50 cm. Výstražné tabulky s osvětlením v základní výbavě stroje.

5 NOVACAT 352 CF – odlehčení, pojistka
Středové uložení žací lišty Optimální kopírování nerovností. Rovnoměrné zatížení žací lišty s „plovoucím řezem“. Hydraulické odlehčení Rovnoměrný přítlak na půdu po celé šířce lišty. Přítlak lišty (+/- 70 kg) pro kvalitní kopírování. Odlehčení je nastavitelné dle podmínek. Minimální přítlak pro ochranu stroje i porostu. Menší opotřebení plazů i nožů. Nájezdová pojistka Při najetí na překážku se žací lišta vykývne dozadu. Vypínací síla je nastavitelná. Hydraulické nastavení ramene závěsu Snadná agregovatelnost. Správná poloha žací lišty.

6 NOVACAT 352 CF – žací lišta Sklopitelná ochranná čelní plachta v přední části  lepší přístup k žací liště pro jednoduchou údržbu a čištění. Sklopitelný boční kryt. Rychloupínání nožů pro jejich snadnou výměnu v základní výbavě.

7 NOVACAT 352 CF – žací lišta Modulová konstrukce disků pro snadnou opravitelnost. Plochý tvar lišty a plazů s optimalizovaným oválným tvarem disků garantují kvalitní řez i v těžkých podmínkách. Lišta je svařovaná a vyrobená z kvalitní oceli o šířce 4 mm. Šroubovaný unašeč s vyměnitelným čepem. Dvouřadé kuličkové ložisko. Plazy pro vyšší strniště ve volitelné výbavě.

8 NOVACAT 352 CF – žací lišta TRI DRIVE
Čelní ozubená soukolí pohonu s koly s počtem 39 a 50 zubů. Tři zuby v záběru pro lepší přenos výkonu a plynulejší chod. Povrchová úprava zubů ozubených kol zajišťuje snížení hlučnosti žací lišty. Pohon dopravníku přes žací lištu.

9 NOVACAT 352 CF – pohon dopravníku
Pohon přes ozubená soukolí žacích disků, úhlovou převodovku, řemenice s klínovými řemeny a dvojitý kloubový hřídel. Šikmo uložený šnekový dopravník s tzv. nekonečným vinutím zabezpečuje  nepřetržitou dopravu pokosu do strany.  rovnoměrné uložení píce na řádek.

10 NOVACAT 352 CF = CROSS FLOW Flexibilita při sklizni  možnost změny mezi odkládáním na široko a řádkováním. Uzavřený kryt zabraňuje ztratám  100% krmiva přichází do řádku. Rozhoz na široko pomocí mechanického otevření zadního krytu. Sklopitelná řádkovací plachta (výbava na přání) pro formování pravidelného řádku. Plazy pro zvýšené strniště 20 mm v základní výbavě.

11 CF = CROSS FLOW = PŘÍČNÝ TOK
Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

12 PRVNÍ UŽIVATEL NOVACAT 352 CF PETR MIKSA, DOBROHOSTOV

13 Uživatel NOVACAT 352 CF Miroslav Trčka, Katov
ÚSPORA OPERACÍ A NÁKLADŮ PŘI SKLIZNI

14 Uživatel NOVACAT 352 CF Stanislav Muška, Velký Bor
RYCHLÁ SKLIZEŇ S MOŽNOSTÍ PŘIZPŮSOBENÍ SE POČASÍ A PODMÍNKÁM

15 Uživatel NOVACAT 352 CF Pavel Adamů, Rtyně v Podkrkonoší
KAŽDÝ STROJ MÁ SVÉ LIMITY

16 Uživatel NOVACAT 352 CF MVDr. Beličák, PD Olšavica-Brutovce
TECHNOLOGIE BUDOUCNOSTI – KRMIVO BEZ NEČISTOT JE VELMI DOBRÝM ZÁKLADEM PRO DOBRÝ ZDRAVOTNÍ STAV SKOTU

17 Uživatel NOVACAT 352 CF Pavel Karmazín, Lubné
NA STROJ JSEM ČEKAL OD HANNOVERU 2013

18 Uživatel NOVACAT 352 CF Václav Kubát, Dobříčkov
ČISTÁ SKLIZEŇ KVALITNÍ KRMIVO

19 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! Sonntag, 09. Dezember 2018


Stáhnout ppt "Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem"

Podobné prezentace


Reklamy Google