Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT"— Transkript prezentace:

1 Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Profesionální stroje splňující nejvyšší nároky!

2 Nesené obraceče HIT - technické údaje
4.47 4.54 6.61 6.69 6.80 8.81 8.91 Pracovní záběr - m 4,70 5,40 6,00 6,85 7,85 7,81 8,86 Pracovní záběr dle DIN - m 4,40 5,20 5,75 6,45 7,45 7,70 8,60 Dopravní šířka - m 2,50 2,85 2,55 3,00 2,94 Dopravní výška - m 2,60 3,50 3,85 4,00 3,10 3,65 Počet rotorů 4 6 8 Průměr rotorů - m 1,42 1,67 1,30 Počet ramen na rotoru 5 Základní hmotnost - kg 420 500 750 790 880 1050 1250

3 Nesené obraceče HIT – průměry rotorů
4 rotory 6 rotorů 8 rotorů 5 ramen na rotoru Ø 1,30 m 6 ramen na rotoru Ø 1,42 m 6 ramen na rotoru 1,67 m Ø

4 Nesené obraceče HIT – agregace
Stabilní konstrukce rámu. Praktické držáky hřídele i vedení. Nutný jeden jednočinný okruh. Tříbodový závěs kategorie II/2 s výkyvným modulem se srdcovitou vodící dráhou. Jednostranný širokoúhlý kloubový hřídel (interval mazání 50 h) s přetěžovací spojkou. Čelní kopírovací kolečko MULTITAST (volitelná výbava) Eliminace znečištění materiálu. Menší zatížení prstů i rotoru. Klidný chod stroje, větší pracovní rychlost a výkonnost.

5 Nesené obraceče HIT – výkyvný závěs
Srdcovitá vodící dráha závěsu pro kvalitní práci i při jízdě v zatáčkách. 3 polohy horního závěsu včetně prodlouženého otvoru pro nasazení s čelním kolečkem (bez nutnosti teleskopického třetího bodu). Při zvednutí se stroj vyrovná do středové polohy. Ani na svahu nemůže obraceč sklouzávat. Nový závěs čelního kopírovacího kolečka pro možnost stranového nastavení a zvýšení stability. Výškové nastavení kopírovacího kolečka bez nutnosti použití nářadí. Tlumící vzpěry (u čtyřrotorových obracečů volitelně) pro stabilizaci stroje při vyšších pracovních rychlostech nebo při práci na svahu. Při zvednutí se stroj vyrovná do střední polohy.

6 Nesené obraceče HIT – rám, pohon rotorů
Spolehlivý pohon - rotor je v každé pracovní poloze zcela pohyblivý a poddajný. Uložení rotorů pro minimální kontakt prstů s pozemkem pro minimalizaci znečištění krmiva. Široká příruba kloubových spojů pro dlouhou životnost. Jednoduché a dvojité klouby pro klidný pohon všech rotorů v každé poloze. Převody umožňují volnou pohyblivost všech rotorů, které se tak výtečně přizpůsobují nerovným povrchům. Bezúdržbové celoživotně namazané křížové klouby. Robustní převodovky rotorů. Uzavřená úhlová převodovka s mazacím tukem. Eliminace ztrát oleje. Vysokodimenzovaná ložiska s velkou roztečí uložení.

7 Nesené obraceče HIT – rám
Zesílené uložení kloubů pro dlouhou životnost.

8 Nesené obraceče - rotory DYNATECH
Lisované profilované rotory (šířka 4 mm) pro spolehlivé šroubové uchycení ramen prstů. Optimalizovaný zakřivený tvar ramen zmenšuje jejich zatížení. Tažené obracení umožňuje šetrnou manipulaci s obraceným materiálem. Píce není zachycována na ramenech rotorů ani prstech obraceče. Rovnoměrné a vzdušné odkládání pokosu po celém záběru. Sklon rotorů je nastavitelný ve 3 polohách bez nutnosti použití nářadí.

9 Nesené obraceče – prsty, HEAVY DUTY
Nestejnoměrná délka prstů pro minimalizaci znečištění píce a prodloužení životnosti prstů. Možnost nastavení 2 úhlů sklonu prstů otočením podložky o 180°. Materiál prstů Super C. Vydutý tvar opěrné podložky prstů výrazně prodlužuje jejich životnost. Pojistka proti ztrátě prstů HEAVY DUTY v základní výbavě každého obraceče! Ztráty prstů nejsou při obracení pouze nepříjemné, nýbrž mohou být i nebezpečné pro zvířata a následné stroje.

10 Nesené obraceče – krajové obracení
Čtyřrotorové HIT 1. základní pevná varianta. 2. mechanicky nastavitelná. Šesti a osmirotorové HIT 2. mechanicky centrálně nastavitelná. 3. hydraulicky centrálně nastavitelná (nutný jeden dvoučinný okruh). Pozitivní logistika při prodeji obracečů Mechanismus pro krajové obracení (výbava na přání) lze na obraceče dodatečně namontovat.

11 Nesené obraceče HIT – doprava
Krátký závěs - těžiště se přesune blíž k traktoru. Snížení potřebné výkonové třídy traktoru se současným zvýšením bezpečnosti nesených strojů při dopravě. Výstražné tabulky s osvětlením v základní výbavě. Stabilní ochranné rámy. Široký při práci! Kompaktní při přepravě! Vnější rotory čtyřrotorových obracečů jsou pro zvýšení bezpečnosti a snížení šířky při dopravě a plochy při odstavení stroje otočné o 180°. Vnější rotory osmirotorových obracečů jsou pro snížení výšky při dopravě a při odstavení stroje dovnitř sklopitelné o 180°.

12 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
Nesené obraceče HIT Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

13 HIT 8.81 - uživatelé Vlastimil Mazanec Agrospol Dubovice
Unikátní zakřivená ramena prstů zaručují rovnoměrný rozhoz. Tažené obracení umožňuje šetrnou manipulaci s obraceným materiálem a vzdušné odkládání pokosu po celém záběru.

14 HIT 8.81 – užívatelia Ing. Andrej Sokol AGROREÁL a.s.
Streda nad Bodrogom okres Trebišov Naše pozemky sú na prvý pohľad rovinaté ale až pri práci každý uvidí o aké extrémy sa jedná. Veľmi sa nám páči nezávislé zavesenie rotorov a vynikajúcu prácu odvádzajú aj nové rotory so zakrivenými ramenami. Materiál sa nezachytáva a obracanie je ešte šetrnejšie. Môžem povedať, že sme s týmto strojom maximálne spokojní, uviedol Ing. Andrej Sokol.

15 HIT 8.81 - uživatelé Vlastimil Mertl
AGRO družstvo vlastníků Puklice na Jihlavsku HIT 8.81 s pracovním záběrem 7,81 m vyniká precizním kopírováním terénu díky tomu, že rotory jsou v každé poloze pohyblivé. Pohon dvojitými křížovými klouby je bezúdržbový. Stroj agregujeme s traktorem Z 7245 s výkonem 70 k.

16 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! Samstag, 29. Dezember 2018


Stáhnout ppt "Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT"

Podobné prezentace


Reklamy Google