Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH."— Transkript prezentace:

1 NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH

2 SERVO 35 S / 35 S N / 35 S P / 35 S NP Nesený otočný pluh v provedení od 4 do 6 radlic pro traktory do 170 k. SERVO 35 S ve standardním provedení. SERVO 35 S NOVA s permanentní pojistkou proti přetížení. SERVO 35 S PLUS s hydraulicky nastavitelným pracovním záběrem. SERVO 35 S NOVA PLUS s maximálním komfortem výbavy pro orbu v každých podmínkách.

3 SERVO 35 S / 35 S N / 35 S P / 35 S NP ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY
35 S NOVA 35 S PLUS 35 S NOVA PLUS Počet těles 4 5 6 Výška rámu - cm 80 Profil rámu - mm 120 x 120 Rozteč těles - cm 95 (102) 95 95 (88 / 102) 95 (88) Nastavení záběru - cm skokově plynule od 23 do 49 plynule od 30 do 49 Jištění těles šroubem hydropneumatické Základní hmotnost - kg 1215 1390 1675 1485 1688 1350 1585 1615 1815 ORBA S NÍZKÝMI NÁKLADY

4 SERVO 35 S NOVA – NONSTOP JIŠTĚNÍ
Ochrana pluhu i pracovních orgánů. Vhodný průběh jistícího momentu – se zvyšující se výškou zdvihu klesá síla působící na těleso. Minimalizuje vytahování kamenů. Výškový výkyv tělesa do 40 cm, stranový výkyv do 20 cm. Centrální nastavení jistícího tlaku pro všechna tělesa. Každé těleso s vlastním akumulátorem.

5 SERVO 35 S PLUS – PLYNULE NASTAVITELNÝ PRACOVNÍ ZÁBĚR
Hydraulicky nastavitelný pracovní záběr z kabiny traktoru i v průběhu orby. Automatické přestavení tažného bodu s eliminací stranového zatížení. Optimální využití pracovního záběru a tažné síly traktoru dle podmínek. Snadná orba klínových ploch, okrajů polí, …

6 SERVO 35 S – ZÁVĚS, RÁM Masivní závěs - dle podmínek orby a traktoru je horní závěs nastavitelný ve 3 polohách a spodní ve 4 polohách. Otočný čep 110 mm uložený v kuželíkových ložiskách. Šroubovaný rám 120 x 120 mm pro přenos zatížení na krut a na ohyb. Vnější výztuha v oblasti největšího zatížení. Prodloužená vnější konzola pro zvýšení stability.

7 SERVO 35 S – NASTAVENÍ SERVOMATIC
Nastavení záběru prvního tělesa pomocí zadního šroubu  : Je-li záběr prvního tělesa příliš úzký, povolte šroub. Je-li záběr příliš široký, přitáhněte šroub. Nastavení tažného bodu pomocí předního šroubu  : Pokud táhne traktor směrem k již obdělané oblasti, šroub povolte, aby se k obdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Pokud traktor táhne směrem k neobdělané oblasti, šroub přitáhněte, aby se k neobdělané oblasti přiblížilo spodní rameno závěsu. Záběr prvního tělesa i tažný bod lze rychle a exaktně nastavit. Tyto dvě funkce se navzájem neovlivňují, takže dodatečné seřízení je zbytečné. Seřizovací šrouby s pojistkou proti otočení umožňují přesné a snadné nastavení pluhu. SERVO 35 S – NASTAVENÍ SERVOMATIC

8 SERVO 35 S – PROVEDENÍ, VÝBAVA
Výška rámu / rozteč těles. Plné / páskové odhrnovačky různých typů. Zahrnovací límce / předradličky. Hladké / tvarované krojidlo. Opěrná kola plechová, pneumatická, … Hydraulický válec pro výkyv pluhu při otáčení na úvratích, … Osvětlení s výstražnými tabulkami v základní výbavě pluhu.

9 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
SERVO 35 S / 35 S N / 35 S P / 35 S NP Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

10 ZD Nové Město na Moravě I ve velkém podniku se dobře uplatní nesený pluh, který orá především menší pozemky. Tato úloha připadá na dva čtyřradličné pluhy SERVO 35 NOVA, které jsou vybavené rovněž systémem hydropneumatického jištění orebních těles. Na hlinitopísčitých půdách v nadmořské výšce 755 až 790 metrů odvádí SERVO velmi dobrou práci.

11 Karel Heřmanovský Litochovice nad Labem na Litoměřicku
Při zpracování půdy a setí se orientuji na značku Pöttinger. Vlastním také dva nesené pluhy s nonstop jištěním proti kamenům SERVO 25 NOVA. První jsem pořídil v roce 2008 a po dobrých zkušenostech i druhý v roce V extrémních mokrých podzimních podmínkách zpracovával pluh také vlhké pozemky s velkým množstvím polehlé slámy. Pluh bez problémů zaorává také hnůj a meziplodiny.

12 ZÁLESÍ AGRO Luhačovice
SERVO 45 S PLUS NOVA využíváme na zimní orbu a zaorává také hnůj. Pluh nahradil starší stroj a zkušenosti s ním máme velice dobré. S traktorem 230 koní se závažím kg oráme do hloubky 20 až 25 cm, co dovolí podloží. Většinou jezdí po svahu kvůli členitosti terénu. Pracovní záběr volí obsluha podle potřeby, v kopcích záběr hydraulicky stáhne. Pluh má NONSTOP jištění pro orbu v každých podmínkách a velmi využíváme také dotěžování zadní nápravy TRACTION CONTROL.

13 František Hájek Lesoňovice v okrese Žďár nad Sázavou
„S neseným čtyřradličným pluhem SERVO mám zkušenosti již od roku Kvalita práce je dobrá, odhrnovačky zaklápí rostlinné zbytky a kvalitně drobí. Opotřebení jednotlivých dílů odpovídá našim kamenitým podmínkám,“ konstatuje soukromý zemědělec František Hájek.

14 Oldřich Kobza z Hořenic na Chomutovsku
Oldřich Kobza je zastáncem pravidelné orby, přičemž svou kvalitou musí tato operace splňovat náročné požadavky. Dalším pořízeným strojem se tak stal nesený čtyřradličný pluh SERVO 35 NOVA. Hydropneumatické jištění funguje spolehlivě a dovoluje plynulou orbu i v kamenitých půdách bez nutnosti zastavování traktoru. Tělesa se mohou vykývnout jak nahoru, tak i do strany. Úkoly pluhu nespočívají jenom v drobení půdy a otočení ornice se zaklopením veškeré organické hmoty tak, aby na povrchu pozemku zůstal “čistý stůl“. Vzhledem k ekologickému režimu hospodaření je pluh klíčovým strojem pro likvidaci plevelů a výrazného omezení výskytu chorob a škůdců.

15 ZEPO Bořitov na Blanensku
Pětiradličný pluh SERVO 35 S PLUS NOVA pracuje v agregaci s traktorem JD 7530 (175 k). Nesený pluh s možností plynulého nastavení pracovního záběru využívají v Bořitově od roku 2015, a to především při orbě menších a nepravidelných pozemků. Roční výkonnost pluhu je přibližně 300 ha.

16 Jiří Jurek ze Závisti u Velkého Meziříčí
„Orbu uplatňuji na celé výměře. Půdy mám lehčí hlinitopísčité, ale i těžké a kamenité. Nonstop jištění těles dokážu v závislosti na podmínkách seřídit velmi jednoduše a během pár minut. Do kamenitých půd seřídím tlak tak, aby vyjížděly radlice lehce a nevytahovaly kameny, naopak do těžkých půd nastavím nejvyšší tlak, aby nevyjížděl a oral jak má,“ tvrdí Jiří Jurek a dodává, že výběr a nákup pluhu je dnes také o ceně a dostupnosti náhradních dílů. „Musím říci, že například originální náhradní díly na pluh jsou levnější než u konkurenčních značek. Také v tomto směru je pořízení strojů značky Pöttinger podle mě výhodné.“

17 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! VYROBENO VE VODŇANECH Montag, 24. Dezember 2018


Stáhnout ppt "NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH."

Podobné prezentace


Reklamy Google