Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Finanční aspekty projektů šablon.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
IOP 3.4 – 11. výzva Centrum pro regionální rozvoj ČR.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Integrovaný operační program – Administrace projektové žádosti a nejčastější chyby v projektových žádostech Ing. Lucie Vopěnková.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Pracovní setkání s obcemi ZK 2014
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Administrace v novém programovém období 2014 – 2020
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Hodnocení projektů Ing. Vlastimil Outlý, NVF, o.p.s. Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Podprogram Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2014 RNDr. Jarmila Dupejová Odbor životního prostředí a zemědělství.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
FINANČNÍ ZAJIŠTĚNÍ PROJEKTU DM TO JESENÍKY II
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
RP10-16 Dotace na hospodaření v lesích na území Zlínského kraje Zlín, Ing. Marcela Strakošová.
Postupy při proplacení dotace, závěrečná žádost o platbu u projektů nezakládajících veřejnou podporu.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Kroměříž
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Postup pro aktualizaci sítě sociálních služeb v Olomouckém kraji Pracovní setkání Olomouc
Příprava žádosti a realizace projektu. Sestavení projektu Dotazník – prosinec 2015, leden 2016 Identifikace potřeb školy Vyhodnocení dotazníku a zaslání.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Operační program přeshraniční spolupráce Slovenská republika – Česká republika Centrum pro regionální rozvoj Infobod Zlín.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
Setkání regionálních výrobců
odbor politiky bydlení
Besip Zlínského kraje Zlín,
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Program RP08-18 Podpora včelařství ve Zlínském kraji
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
3. výzva „kotlíkových dotací“
Transkript prezentace:

Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF 08 - 14  

Referenční číslo: PF 08 - 14 Podprogram pro začínající včelaře Celková částka pro tuto výzvu 500 000 Kč z rozpočtu Zlínského kraje na rok 2014 Min 5 000 – max 10 000 Kč 1 žadatel, Maximální část způsobilých výdajů projektu: 85 % Územní vymezení: projekt musí být realizován na území Zlínského kraje, žadatelem majícím trvalé bydliště na území Zlínského kraje.  

Termíny Zveřejnění VÝZVY + Informace pro žadatele: 28. 1. 2014 www.kr-zlinsky.cz (v sekci Dotace a granty) Konečný termín pro příjem elektronických a písemných Žádostí je dne: 28. 2. 2014 do 12:00. Žádosti doručené po tomto termínu budou automaticky zamítnuty. Maximální datum pro ukončení realizace projektu v rámci podprogramu je stanovena do: 30. 9. 2014 (pro vybrané náhradníky do 28. 11. 2014, budou o této skutečnosti písemně informováni počátkem měsíce října). projednání a schválení dotací navrženým žadatelům duben 2014

Dotace bude sloužit k nákupu základní vybavení (povinné) : 3 ks nástavkových úlů s varroa dnem

doporučené vybavení : včelstvo (min. 3 roje) ochranný oblek, ochranný závoj (nebo kukla), ochranné rukavice

voskové mezistěny (max. 4 kg), včelařský drátek (max voskové mezistěny (max. 4 kg), včelařský drátek (max. 1 ks) a rámkové přířezy – rámky (max. 100 ks) kuřák včelařský, rozpěrák, rojáček

Způsob podávání Žádosti o poskytnutí dotace Žádost o poskytnutí dotace musí být předložena na formuláři, který je zveřejněn na internetových stránkách Zlínského kraje. Formát a pokyny formuláře je třeba přesně dodržet. Žadatel, po odeslání elektronické žádosti, musí dále předložit jeden podepsaný písemný originál této žádosti a samostatně i 3 povinné přílohy.

Vyhodnocovací tabulka Oddíl Počet bodů 1. Význam projektu 15 1.a) Žadatel spadá do kategorie „mladý začínající včelař“ (18 – 35 let) (36 – 50 let) (51 – více let) 10 5 2. Výstupy projektu a rozpočet žádosti 2.a) Návrh obsahuje objektivně ověřitelné ukazatele výstupu projektu. 5 2.b) Navrhované výdaje jsou nezbytné, přiměřené a efektivní pro realizaci projektu. V rámci doporučeného vybavení žadatel požaduje: (veškeré doporučené vybavení) (větší polovinu z doporučeného vybavení) (menší polovinu z doporučeného vybavení)   10 1 3. Specifická kritéria 20 3.a) Dotace do oblastí doposud neobsazených včelstvy. 3.b) Žadatel podává žádost opakovaně a nebyl doposud vybrán. 3.c) Chov včelstev je v přímém rodinném vztahu (-5) Maximální počet bodů 50 Novinka roku 2014

www.kr-zlinsky.cz (v sekci Dotace a granty) Výzva, Informace pro žadatele, Přílohy Jakékoliv dotazy Ing. Martina Neckařová martina.neckarova@kr-zlinsky.cz , tel. 577 043 377 Ing. Zdeněk Florian zdenek.florian@kr-zlinsky.cz, tel. 577 043 376. Děkuji za pozornost