Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector
Advertisements

Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba CAS 20/4800/400-S2R Tatra 815 Terrno 4x4.2 pro JSDHO Přeštice
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Obraceče ,shrnovače.
Název operačního programu:
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
Název operačního programu:
schodišťový stupeň schodišťové rameno
3-stupňový systém šneku s akcelerátorem: 1. Standardní šnek nahrnuje sníh k prostřední části 2. Nová střední část šneku (akcelerátor) hrne sníh do turbíny.
JUMBO L combiline.
První – učebního oboru „Mechanik opravář motorových vozidel
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ BROUŠENÍ V. Ing. Iveta Mičíková
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Univerzální secí stroj TERRASEM R 7 pracovních orgánů a maximální přítlak na botku 120 kg pro kvalitní přípravu a setí dle podmínek a zvolené technologie!
Nová dimenze Vaší archivace Nová dimenze Vaší archivace.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Autorotor Magnum 90 Inovativní systém pro velká stáda.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování Rostlin
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Pohony posuvných bran Praha Rozdělení  Podle instalace a počtu cyklů  Pohony pro privátní instalace  Pohony pro středně velký počet cyklů  Pohony.
Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb CW01 - Teorie měření a regulace © Ing. Václav Rada, CSc. ZS – 2010/
HONOVÁNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička. Dostupné z Metodického portálu ISSN ,
UPÍNÁNÍ NÁSTROJŮ, ÚDRŽBA A SKLADOVÁNÍ NÁSTROJŮ .
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
TECHNICKÁ DOKUMENTACE
Tato prezentace byla vytvořena
Produktová prezentace
PRÁCE , VÝKON VY_32_INOVACE_01 - PRÁCE, VÝKON.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
Dvourotorové stranové shrnovače
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
Tato prezentace byla vytvořena
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru Strojírenství Vzdělávací.
VY_32_INOVACE_AUT1_15 Požadavky na karoserii z hlediska bezpečnosti.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338 Hradec Králové Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_11_C_05.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové stranové shrnovače
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
Transkript prezentace:

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač TOP 1252 S - line Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač Velká výkonnost při čisté sklizni!

TOP 1252 S - line TOP S - line 1252 Odkládání řádku středové Pracovní záběr 8,00 - 12,50 m Transportní délka 10,25 m Transportní šírka 2,95 m Transportní výška s demon. hrabicemi 3,40 m Transportní výška 3,99 m Hmotnost 5950 kg Průměr rotorů 3,30 m Počet ramen na rotoru 13 Počet prstů na ramenu 4 Pneumatiky rotorů 16x6,5-8 Pneumatiky podvozku 500/50-17

TOP 1252 S - line – agregace, rám, doprava Spodní táhla závěsu kat. II / šířka 2. Sklopná opěrná patka. Kloubová hřídel s přetěžovací spojkou. Stabilní konstrukce rámu, vzduchové brzdy, pneumatiky 500/50-17. Minimalizovaná výška při přepravě i při velkém průměru rotorů. Dopravní výška pod 4 m bez nutnosti demontáže ramen a vystupování řidiče z kabiny. Osvětlení a výstražné tabulky v základní výbavě.

TOP 1252 S - line Pracovní záběr od 8 do 12,5 m. Pohodlné přestavení pracovního záběru i šířky řádků z kabiny řidiče. Kombinovaný pohon rotorů. Vnitřní opěrná kolečka s možností příčného nastavení rotorů pro dokonalé kopírování i velmi nerovných pozemků. Čelní kopírovací kolečko pro kvalitní kopírování nerovností s možností podélného, příčného i výškového nastavení čelního kolečka (eliminace kolize s řádkem např. slámy). Nastavení výšky prstů ruční klikou v rozsahu 125 mm. Kardanové zavěšení rotorů +/- 5° pro nejlepší přizpůsobení povrchu ve všech směrech.

TOP 1252 S – line – rotory DuraTec I přes velký průměr rotoru Pöttinger respektuje požadavky praxe na kvalitní kopírování nerovností a čistotu shrnovaného materiálu! Rotory DuraTec s velkým průměrem. Litinová vodící dráha s možností nastavení pro přesné vedení hrabic. Vodící dráha s velkým průměrem pro klidný chod hrabic a šetrnou manipulaci s pící. Hrabice s velkým průměrem a roztečí uložení ramen 510 mm pro stabilitu rotoru a dlouhou životnost. 13 profilovaných demontovatelných hrabic. Řídicí hřídel a kladku lze v případě potřeby snadno a rychle vyměnit po uvolnění pouze dvou šroubů. U prachotěsné konstrukce rotoru DuraTec není nutná kontrola ani výměna oleje (odpadají problémy s těsností). Samomazná ložiska vodících kladek. Minimální nároky na údržbu. Rovné prsty bez silného zalomení jsou vedeny přímo pod hrabicí. Při zatížení prstu shrnovaným materiálem (zavadlá senáž) nedochází ke zvednutí prstu. Výšku prstů není nutné nastavovat příliš nízko a nedochází ke znečištění píce ani nadměrnému zatížení prstů, ramen, rotoru, ... Prsty jsou z řádku plynule vytahovány a nedochází k jeho následnému rozmetání.

Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu! TOP 1252 S - line Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

TOP 1252 S – line – uživatelé AG Skořenice, okres Ústí nad Orlicí „Co se týká shrnování dvanáctimetrovým shrnovačem TOP 1252, jsme nadmíru spokojeni. Dříve jsme měli problémy s přesycháním pokosené hmoty a časově jsme sklizeň pícnin nestíhali. Stroj hlavně urychlí práce pro následný odvoz píce z pole. Má velkou výkonnost, uspoří tedy i pracovní síly a pohonné hmoty“ řekl Ing. Jan Petrovaj.

Stanislav Zídek, Bořanovice, okres Prachatice TOP 1252 S – line – uživatelé Stanislav Zídek, Bořanovice, okres Prachatice Se stroji a jejich servisem jsem spokojený. Pozitivně hodnotím výkonnost celé linky s úsporou nákladů, zejména nafty. Stroje dosahují i přes velké rozměry výborné svahové dostupnosti.

TAGROS Troubelice, pan Maitner, okres Olomouc TOP 1252 S – line uživatelé TAGROS Troubelice, pan Maitner, okres Olomouc Čtyřrotorový shrnovač s pracovním záběrem až 12,5 m odkládá pravidelný středový řádek. Shrnovač je podle techniků „bomba stroj“. Manévrovatelnost a přestavení do dopravní polohy je bez nejmenších problémů. Shrnování probíhá v podniku i v extrémních podmínkách.

„Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“ Děkujeme za pozornost! Montag, 03. April 2017