Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD 28.12.2018
Podklady pro výuku Internet http://www.ssss.cz/files/ucebnice_3lete_obory/index.htm Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek
Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování
Mezipředmětové vztahy Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
Hodnocení Aktivita v hodině Skupinová práce Písemná zkouška 4x Krátké testy Připravenost na hodinu, plnění domácích úkolů Skupinová práce Písemná zkouška 4x Formou testových otázek + psané otázky